Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van de Pubquiz

Pubquiz

Groepsuitje/bedrijfsuitje conform het Popquiz à Gogo format maar dan geheel op maat voor jullie georganiseerd! Teams of koppels spelen een muzikale quiz waarin verschillende muziekfragmenten worden afgewisseld met verrassende vragen over de uitvoerende artiesten, de achtergronden van het nummer of de levenswandel van de uitvoerende artiesten.

Een muzikaal groepsuitje van de bovenste plank!

Er is niets beter dan een gezellige kroeg en een leuke muzikale quiz om elk groepsuitje of bedrijfsuitje van de noodzakelijke vrolijkheid en sfeer te voorzien. Speel de Pubquiz van Arnhem Excursies en ontdek of je echt over zoveel muzikale kennis bezit als je zelf denkt. We verdelen jullie gezelschap in verschillende koppels die om beurten worden onderworpen aan het spervuur van vragen van onze quizmaster. We laten de leukste muziekfragmenten laten horen waarna een vraag wordt gesteld. En ja, er mag een biertje bij worden gedronken!

Meer over deze gezellige Pubquiz

De quiz wordt op een ludieke wijze gepresenteerd en jullie mogen tijdens het onderdeel ‘hints’ de antwoorden in jullie eigen lichaamstaal uitbeelden. Tot slot wordt het winnende team even in ’t zonnetje gezet en kunnen zij het applaus in ontvangst nemen alsmede een prachtige prijs.

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor de winnaar of het winnende koppel
  • Een sfeervolle locatie in het centrum van Arnhem
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip

Combineer de Pubquiz met een lekkere lunch of diner

Even lekker wat eten na afloop van de quiz? Wij weten de beste restaurants van Arnhem voor jullie te vinden, dus bespreek jullie culinaire wensen met onze medewerkers.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan