026 820 03 69
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz in Arnhem

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje

Samenvatting van de Pubquiz

Pubquiz in Arnhem

Groepsuitje/bedrijfsuitje conform het Popquiz à Gogo format maar dan geheel op maat voor jullie georganiseerd! Teams of koppels spelen een muzikale quiz waarin verschillende muziekfragmenten worden afgewisseld met verrassende vragen over de uitvoerende artiesten, de achtergronden van het nummer of de levenswandel van de uitvoerende artiesten.

Een muzikaal groepsuitje van de bovenste plank!

Er is niets beter dan een gezellige kroeg en een leuke muzikale quiz om elk groepsuitje of bedrijfsuitje van de noodzakelijke vrolijkheid en sfeer te voorzien. Speel de Pubquiz van Arnhem Excursies en ontdek of je echt over zoveel muzikale kennis bezit als je zelf denkt. We verdelen jullie gezelschap in verschillende koppels die om beurten worden onderworpen aan het spervuur van vragen van onze quizmaster. We laten de leukste muziekfragmenten laten horen waarna een vraag wordt gesteld. En ja, er mag een biertje bij worden gedronken!

Meer over deze gezellige Pubquiz

De quiz wordt op een ludieke wijze gepresenteerd en jullie mogen tijdens het onderdeel ‘hints’ de antwoorden in jullie eigen lichaamstaal uitbeelden. Tot slot wordt het winnende team even in ’t zonnetje gezet en kunnen zij het applaus in ontvangst nemen alsmede een prachtige prijs.

Toch liever een quiz met een lekkere lunch of diner? Dat is mogelijk met onze Pubquiz Lunchspel in Arnhem of  PubQuiz Dinerspel in Arnhem

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor de winnaar of het winnende koppel
  • Een sfeervolle locatie in het centrum van Arnhem
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip

Combineer de Pubquiz met een lekkere lunch of diner

Even lekker wat eten na afloop van de quiz? Wij weten de beste restaurants van Arnhem voor jullie te vinden, dus bespreek jullie culinaire wensen met onze medewerkers.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Kan ik mijn rondleiding of uitje in Arnhem ook in een andere taal laten verzorgen?
Ja, dat kan zeker. Wij beschikken over een groot aantal gidsen en begeleiders die ook in een andere taal prima uit de voeten kunnen.
Ik wil een arrangement boeken, maar ik kom niet aan het minimum aantal deelnemers, kan ik dat uitje dan wel boeken?
Jazeker, dan kan nog steeds. Wij vragen dan wel dat u het minimum boekingsbedrag wat voor dat arrangement geldig is, aan ons overmaakt.
Waar in Arnhem starten de arrangementen van Arnhem Excursies?
De meeste arrangementen, rondleidingen en uitjes starten vanuit het centrum van Arnhem. Indien er een andere locatie gekozen is, krijgt u dat ruim van te voren van ons te horen.
Ik heb een speciale datum in gedachte voor mijn uitje, kan ik op elke datum boeken?
Wij controleren de door u opgegeven datum met de openingen in onze systemen. Zo kunnen wij exact vaststellen of de door u opgegeven datum mogelijk is voor dat specifieke arrangement. Mocht de door u opgegeven datum niet realiseerbaar zijn, dan krijgt u dat uiteraard z.s.m. van ons te horen.
Hoe laat kan ik het arrangement laten beginnen?
De op deze website opgenomen uren en tijden zijn indicaties. Om u zo flexibel mogelijk tegemoet te komen, is het programma samen met u vast te stellen, inclusief de tijd en de duur van sommige onderdelen. Mocht het echt niet anders kunnen, dan geven wij dit z.s.m. aan u door.
Mogen we ook gewoon bij een andere groep aansluiten?
Helaas, het door u gereserveerde uitje is exclusief voor uw groep samengesteld. Zo geldt dit ook voor andere groepen die een arrangement hebben georganiseerd. Uitwisseling van personen tussen groepen onderling tijdens de duur van de uitjes is dan ook niet realiseerbaar.
Gaan de arrangementen van Arnhem Excursies ook gewoon door bij slecht weer?
Jazeker, al onze uitjes en arrangementen kunnen ook worden gerealiseerd bij slecht weer. Wij regelen de noodzakelijke regenjassen en paraplu’s en andere beschermende maatregelen.
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Arnhem Excursies kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Arnhem Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor elk bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Arnhem Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen en organiseren van het (voor u) ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en de daarbij horende prijsconsequenties worden opgenomen.
Wanneer moet het door mij gekozen arrangement uiterlijk worden betaald?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst te worden voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan