Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PubQuiz Lunchspel in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

Pubquiz-dinerspel

In een supergezellig café in Arnhem een grappige en verrassende quiz spelen, het zorgt altijd voor de juiste sfeer voor elk vrijgezellenfeest. Tijdens de Pupquiz genieten jullie tevens van een uitgebreide lunch en, last but not least, het winnende team krijgt een prachtige prijs mee naar huis.

Een leuker vrijgezellenfeest met het Pubquiz Lunchspel

Onze wervelende quizmaster staat voor jullie klaar om van jullie vrijgezellenfeest in Arnhem een volwaardige mix van Ik hou van Holland en de Popquiz a Gogo te maken, geheel 'gerestyled' tot de enige echte PubQuiz. Tijdens de quiz komen vragen met betrekking tot de actualiteit, BN-ers, sport en muziek aan de orde. Aan de hand van geluidsfragmenten wordt elke vraag nog eens geïllustreerd.

De finale van het Pubquiz Lunchspel

Uiteraard kunnen jullie tijdens de quiz genieten van een uitgebreide lunch zodat ook de inwendige mens aan zijn trekken komt. Tijdens het spelonderdeel ‘Hints’, gaan jullie de antwoorden aan elkaar uitbeelden in je eigen lichaamstaal. En zo zijn er nog tal van quizronden die voor een ludieke en feestelijke sfeer zorgen. Geniet van de feestelijke sfeer en de lekkere hapjes en trap jullie vrijgezellenfeest af met de gezelligste quiz van Nederland!

Dineren in plaats van lunchen?

Bij Arnhem Excursies kan je uiteraard ook een speciale Pubquiz diner organiseren als voorbereiding op de kroegentocht!

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizmaster
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • 3-gangen lunch in een privéruimte van een restaurant
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies

Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan