Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit

Ik Hou Van Holland quiz in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Ik Hou Van Holland Quiz in Arnhem

Ik Hou van Holland maar dan gewoon gespeeld in het centrum van Arnhem, de ideale gelegenheid om elke verjaardag, elk vrijgezellenfeest of elk bedrijfsuitje extra gezellig en feestelijk te maken. Wij nemen onze eigen grappige quizmaster mee, jullie een opperbest humeur dat alleen nog maar beter kan worden…

Zet je groepsuitje extra feestelijk op de kaart met Ik Hou van Holland

Is er een verjaardag te vieren of willen jullie iets ludieks organiseren met de collega’s? Als je Ik Hou van Holland niet kent dan heb je de laatste jaren onder een steen geleefd! Het inmiddels zeer populaire Tv-programma kunnen jullie nu ook gewoon in het centrum van Arnhem organiseren, inclusief de noodzakelijke decors, aankleding en gekke oranje hoedjes. We verdelen jullie gezelschap in verschillende teams en daarna komen de leukste actuele vragen over BN-ers voorbij! Uiteraard wordt Ik Hou van Holland extra feestelijk door de diverse muziekfragmenten. Raad de uitvoerende artiest, applaudisseer voor jezelf en zet eventjes die polonaise in.

Meer over Ik Hou van Holland van Arnhem Excursies

Uiteraard komt de spelronde Rad van Fortuin nog even voorbij en doen we misschien ook nog wel het altijd grappige “Spreekwoorden raden” (als er een schaap over de dam is…) Het beste team gaat naar huis met een fantastische hoofdprijs die zeer plechtig zal worden overhandigd.

Inclusief:
  • Enthousiaste quizmaster
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en oranje attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Arnhem
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Ik Hou van Holland als onderdeel van een volledig verzorgde dag

Willen jullie de Ik Hou van Holland quiz onderdeel uit laten maken van een compleet verzorgde dag in Arnhem? Dat kan altijd natuurlijk, inclusief een gezellig diner of een uitgebreide lunch. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan