Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Jongens Tegen De Meisjes in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje - combinatie-vrijgezellenfeest

Dé ultieme superquiz voor jullie groepsuitje of combinatie-vrijgezellenuitje, de Jongens gaan in gevecht tegen de Meisjes om de altijd supermooie en onnavolgbare hoofdprijs en de eer om je sexe op superieure wijze te hebben vertegenwoordigd! Gezellige quiz met diverse spelronden gespeeld in prachtig decor.

Vrijgezellenparty met een battle - De strijd gaat beginnen

Houden jullie van gezellige concurrentie? Wij ook? Net als het gelijknamige Tv-programma spelen jullie dit spel in twee groepen, de dames en de herengroep. De heren weten het altijd beter, en de dames vinden de jongens altijd een beetje dom. Net als het gelijknamige tv-programma wordt de strijd gespeeld onder leiding van een toffe presentator of goedlachse presentatrice. Natuurlijk zijn ze altijd neutraal en zorgen ze voor de nodige hilariteit en beschikken ze over de laatste statistische gegevens over de diverse grappige of rare gedragstrekjes van zowel de man als de vrouw.

Het spel wordt gespeeld aan de hand van wat grappige vragen. Hoe vaak denken de meeste mannen aan sex? Waar letten de vrouwen op als ze een eerste date hebben? Dat soort vragen dus!

Na de strijd even lekker 'huggen'!

Na de strijd wordt het winnende team uitgeroepen. De polonaise kan beginnen. Maar niet lang daarna mogen de jongens en meisjes samen nog even een drankje drinken zodat alle vijandigheid weer wordt bijgelegd. Veel plezier!

Inclusief:
  • Goedlachse presentator of presentatrice
  • Feestelijk decor
  • Schandalig hilarische vragen en spelronden
  • Teambuilding
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Locatie centrum Arnhem
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Combineer dit groepsuitje met een uitgebreid diner of een lekkere lunch

Dit is nou echt zo'n uitje dat je gewoon kan combineren met allerlei andere arrangementen van Arnhem Excursies of gewoon met een uitgebreid diner of een stevige lunch. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan