Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy 88 spel in Arnhem

Details over dit uitje

Bekend van Tv maar nu ook als 'outdoor' uitdaging te spelen samen met vrienden, familie of collega's. In teams gaan jullie de meest waanzinnige en komische opdrachten uitvoeren waarvoor jullie punten krijgen. Ideaal om je groepsuitje of vrijgezellenuitje van een komische noot te voorzien!

Speel Crazy 88 tijdens jullie groepsuitje of bedrijfsuitje

Ooit begonnen als Tv-programma bij BNN, maar nu ook geheel in de buitenlucht te spelen bij Arnhem Excursies. Wij verdelen jullie gezelschap in verschillende teams en elk team gaat tien knotsgekke opdrachten in de stad uitvoeren. Het kan gaan om een kopje koffie drinken bij een wildvreemde, wat centen bij elkaar sprokkelen als straatmuzikant of een enquête afnemen op straat die gaat over het sexuele gedrag van de geïnterviewden zelf. Eén ding mag duidelijk zijn, je rolt vanzelf over straat van het lachen tijdens Crazy 88. Want wie durft wat te doen? Alle teams krijgen ook een filmcamera mee om alle fratsen op beeld vast te leggen voor onze jury.

De climax van Crazy 88

Crazy 88 wordt afgesloten in een gezellig café waar alle teams en opdrachten even onder de loep worden genomen en het beste team de felbegeerde Crazy 88 Trofee ontvangt. Het winnende team beschikt over de echte waaghalzen, meiden en jongens die er echt voor zijn gegaan!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Kleine voor onderweg
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Alle filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

10 - 14 personen € 29,50: NU € 25,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 26,50: NU € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 23,50: NU € 19,50 p.p. excl. BTW

We kunnen de opdrachten aanpassen aan de wensen van de groep, van een beetje crazy tot héél crazy!

Combineer Crazy 88 met een lekkere lunch of diner

Even lekker wat eten na afloop van het spel? Wij weten de beste restaurants van Arnhem voor jullie te vinden, dus bespreek jullie culinaire wensen met onze medewerkers.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan