026 820 03 69
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy 88 spel in Arnhem

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Crazy 88 spel in Arnhem

Bekend van Tv maar nu ook als 'outdoor' uitdaging te spelen samen met vrienden, familie of collega's. In teams gaan jullie de meest waanzinnige en komische opdrachten uitvoeren waarvoor jullie punten krijgen. Ideaal om je groepsuitje of vrijgezellenuitje van een komische noot te voorzien!

Speel Crazy 88 tijdens jullie groepsuitje of bedrijfsuitje

Ooit begonnen als Tv-programma bij BNN, maar nu ook geheel in de buitenlucht te spelen bij Arnhem Excursies. Wij verdelen jullie gezelschap in verschillende teams en elk team gaat tien knotsgekke opdrachten in de stad uitvoeren. Het kan gaan om een kopje koffie drinken bij een wildvreemde, wat centen bij elkaar sprokkelen als straatmuzikant of een enquête afnemen op straat die gaat over het sexuele gedrag van de geïnterviewden zelf. Eén ding mag duidelijk zijn, je rolt vanzelf over straat van het lachen tijdens Crazy 88. Want wie durft wat te doen? Alle teams krijgen ook een filmcamera mee om alle fratsen op beeld vast te leggen voor onze jury.

De climax van Crazy 88

Crazy 88 wordt afgesloten in een gezellig café waar alle teams en opdrachten even onder de loep worden genomen en het beste team de felbegeerde Crazy 88 Trofee ontvangt. Het winnende team beschikt over de echte waaghalzen, meiden en jongens die er echt voor zijn gegaan!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Kleine voor onderweg
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Alle filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

10 - 14 personen € 29,50: NU € 25,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 26,50: NU € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 23,50: NU € 19,50 p.p. excl. BTW

We kunnen de opdrachten aanpassen aan de wensen van de groep, van een beetje crazy tot héél crazy!

Combineer Crazy 88 met een lekkere lunch of diner

Even lekker wat eten na afloop van het spel? Wij weten de beste restaurants van Arnhem voor jullie te vinden, dus bespreek jullie culinaire wensen met onze medewerkers.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Kan ik mijn rondleiding of uitje in Arnhem ook in een andere taal laten verzorgen?
Ja, dat kan zeker. Wij beschikken over een groot aantal gidsen en begeleiders die ook in een andere taal prima uit de voeten kunnen.
Ik wil een arrangement boeken, maar ik kom niet aan het minimum aantal deelnemers, kan ik dat uitje dan wel boeken?
Jazeker, dan kan nog steeds. Wij vragen dan wel dat u het minimum boekingsbedrag wat voor dat arrangement geldig is, aan ons overmaakt.
Waar in Arnhem starten de arrangementen van Arnhem Excursies?
De meeste arrangementen, rondleidingen en uitjes starten vanuit het centrum van Arnhem. Indien er een andere locatie gekozen is, krijgt u dat ruim van te voren van ons te horen.
Ik heb een speciale datum in gedachte voor mijn uitje, kan ik op elke datum boeken?
Wij controleren de door u opgegeven datum met de openingen in onze systemen. Zo kunnen wij exact vaststellen of de door u opgegeven datum mogelijk is voor dat specifieke arrangement. Mocht de door u opgegeven datum niet realiseerbaar zijn, dan krijgt u dat uiteraard z.s.m. van ons te horen.
Hoe laat kan ik het arrangement laten beginnen?
De op deze website opgenomen uren en tijden zijn indicaties. Om u zo flexibel mogelijk tegemoet te komen, is het programma samen met u vast te stellen, inclusief de tijd en de duur van sommige onderdelen. Mocht het echt niet anders kunnen, dan geven wij dit z.s.m. aan u door.
Mogen we ook gewoon bij een andere groep aansluiten?
Helaas, het door u gereserveerde uitje is exclusief voor uw groep samengesteld. Zo geldt dit ook voor andere groepen die een arrangement hebben georganiseerd. Uitwisseling van personen tussen groepen onderling tijdens de duur van de uitjes is dan ook niet realiseerbaar.
Gaan de arrangementen van Arnhem Excursies ook gewoon door bij slecht weer?
Jazeker, al onze uitjes en arrangementen kunnen ook worden gerealiseerd bij slecht weer. Wij regelen de noodzakelijke regenjassen en paraplu’s en andere beschermende maatregelen.
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Arnhem Excursies kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Arnhem Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor elk bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Arnhem Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen en organiseren van het (voor u) ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en de daarbij horende prijsconsequenties worden opgenomen.
Wanneer moet het door mij gekozen arrangement uiterlijk worden betaald?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst te worden voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan