Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Empire City Tablet Game – Borrel in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

Een volwaardige drietrapsraket om jullie vrijgezellenfeest in de richting van de stratosfeer af te schieten. Geniet van een uitgebreide lunch, doe de leukste virtuele City Game in het centrum van Arnhem en ga lekker na afloop even borrelen met je vrienden.

13.00 – 14.00 Lunch

We beginnen deze middag met een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant, midden in het centrum van Arnhem. Geniet van al het lekkers en eet en drink vooral niet te weinig: het vervolgprogramma vergt de nodige energie!

14.00 – 16.00 Empire City Game

Net als het echte Empire City Game is het doel van deze ‘outdoor city game’ om zoveel mogelijk gebouwen in eigendom te krijgen. We verdelen jullie gezelschap in teams en elk team krijgt tablets en portofoons mee. Met de portofoons kunnen teamleden onderling nauw contact houden. De locaties waar jullie het moeten zoeken worden via de tablets aan jullie doorgegeven. Door gebouwen in te sluiten komt de virtuele waarde van deze panden op jullie bankrekening terecht. Maar als het andere team jullie op slinkse wijze omsingelt, kunnen ze eigendommen van jullie rekening stelen! Zorg er dus altijd voor dat je de andere teams goed in de gaten houdt!

16.00 – 17.00 Borrel

Tijdens de borrel worden de winnaars van Empire City Game bekend gemaakt. Daarna kunnen jullie even lekker bijkletsen en genieten van wat welverdiende drankjes.

Vrijgezellenfeest op maat

Bovenstaande tijdspad kan geheel naar wens worden aangepast. Jullie kunnen na afloop ook besluiten om lekker met z’n allen te gaan dineren in de stad. Voor die speciale restaurants ben je ook bij Arnhem Excursies aan het juiste adres!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablets en portofoons
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies

Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan