Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Killer Karaoke in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje / vrijgezellenfeest

Voor die nachtegaaltjes die denken dat ze kunnen zingen, voor die vrijgezellenfeestjes waar de meligheid vanaf moet druipen, jazeker, onze Kille Karaoke is hèt event voor partyanimals die een beetje ludiek voor de dag willen komen.

Vrijgezellenfeest voor de echte zangers en zangeressen!

De reguliere Karaoke variant is natuurlijk geen echte uitdaging voor feestbeesten zoals jullie. Tijdens de Killer Karaoke worden jullie dan ook op speciale wijze uitgedaagd. Bijvoorbeeld met een elektronische vliegenmepper, een natte handdoek of andere middelen die wij tot onze beschikking hebben. Dan blijkt die ene popsong toch plotseling een stuk moeilijker te brengen te zijn en ligt iedereen al snel lachend onder de tafel.

Extra's van de Killer Karaoke!

Ook mag je tijdens het zingen wat kaneelpoeder eten! Daar wordt die ballad of zachtjes gezongen soulhit een stuk interessanter van. En niet alleen dat, jullie vrienden, die denken dat ze het beter kunnen, vermaken zich kostelijk.

Inclusief:
  • Hilarische begeleiding
  • Moderne Karaoke apparatuur
  • Gezellige locatie in Arnhem
  • Zo te regelen voor een vrijgezellenavond
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Dorst gekregen van dat zingen?

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie groepsuitje of vrijgezellenfeest! Die zijn er niet! Want voor € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres waar jullie komen.

Combineer Killer Karaoke met een echt vrijgezellendiner of lunch

Dit is nou echt zo'n uitje dat je gewoon kan combineren met allerlei andere arrangementen van Arnhem Excursies of gewoon een uitgebreid diner of een stevige lunch. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan