Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pokeravond met diner in Arnhem

Details over dit uitje
Pokeravond met diner in Arnhem

Samenvatting van dit groepsuitje of bedrijfsuitje in Arnhem Willen jullie een beetje in stijl een avond in de Arnhemse binnenstad doorbrengen of ben je op zoek naar een origineel idee voor jullie vrijgezellenfeest, businessevent of bedrijfsuitje? Deze Pokeravond met diner van Arnhem Excursies leert jullie eerdaags als echte professionals naar Las Vegas af te reizen. Maar niet voordat er wat wordt gedronken, gegeten en de beste kaarten op tafel worden gelegd. Trek je smoking of je feestjurk aan en probeer onze professionele pokerplayer vernietigend te verslaan!

17.00 - 20.00 Pokerworkshop - pokeravond

De avond begint met een intensieve pokerclinic zodat jullie weer eens van A tot Z de spelregels krijgen uitgelegd. De verschillende pokervarianten komen aan de orde, de strategie om de tegenstander in te schatten en allerlei handige tips 'from the master'. Uiteraard wordt na de uitleg even met z'n allen gespeeld. Wie van jullie is het best in een spelletje blufpoker, wie doorziet de tegenstander het snelst? Kom het allemaal te weten tijdens deze poker clinic.

20.00 - 22.00 Heerlijk 3-gangen diner

Na de workshop nodigen wij jullie uit voor een uitgebreid 3-gangen diner, in een door ons speciaal geselecteerd restaurant. Na afloop van het diner hebben jullie nog genoeg tijd over om even gezellig te stappen in de binnenstad. En nu je toch je smoking al aan hebt, gelijk doorlopen naar een club dan maar! Veel plezier!

Let op!

Maximaal 10 personen per tafel.

Inclusief:
  • 3 uur pokerplezier
  • Gebruik van exclusieve professionele pokertafel
  • Gebruik van professionele poker chips
  • Gebruik van professionele playing cards
  • Speluitleg door professionele pokerleraar
  • Een leuke attentie voor de winnaar
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Elke avond te boeken bij Arnhem Excursies!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor dit avondarrangement! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan