Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit

Empire City Tablet Game in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit speciale ‘outdoor’ groepsuitje/bedrijfsuitje in Arnhem

Het is een uitdagende city game, een echt ‘teambuilding uitje’ bij uitstek. Hèt event voor elk vrijgezellenuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje. Teams gaan in het centrum van Arnhem op pad om met behulp van tablets locaties te zoeken en gebouwen virtueel in hun portefeuille te krijgen. Tegenstanders kunnen virtueel geld stelen als ze het andere team omsingelen, Empire City Game in het groot dus!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • GPS Tablets
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Ontdek de ‘Outdoor Empire City Tablet Game’

Net als het echte Empire City Game is het doel van deze ‘outdoor city game’ om zoveel mogelijk gebouwen in eigendom te krijgen. We verdelen jullie gezelschap in teams en elk team krijgt tablets en portofoons mee. Met de portofoons kunnen teamleden onderling nauw contact houden. De locaties waar jullie het moeten zoeken worden via de tablets aan jullie doorgegeven. Door gebouwen in te sluiten komt de virtuele waarde van deze panden op jullie bankrekening terecht. Maar als het andere team jullie op slinkse wijze omsingelt, kunnen ze eigendommen van jullie rekening stelen! Zorg er dus altijd voor dat je de andere teams goed in de gaten houdt!

Meer over deze Outdoor City Game van Arnhem Excursies

Tijdens het spelprogramma krijgen jullie ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, zodat je precies weet wanneer jouw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. We sluiten het spel af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig Arnhems café. Het beste team ontvangt de felbegeerde hoofdprijs.

Combineer deze City Game met een lekkere lunch of diner

Even lekker eten na afloop van het spel? Wij weten de beste restaurants van Arnhem te vinden, dus bespreek jullie culinaire wensen met onze medewerkers.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan