Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner in Arnhem

Details over dit uitje
Moorddiner in Arnhem

Los samen met vrienden of collega's een sinister moordmysterie op tijdens een melig en komisch toneelspel. Steek jezelf in een kostuum, lees ons goed geschreven script en help onze rechercheur tijdens de ondervragingen. Een avond vol spanning en vertier in Arnhem voor elk vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of groepsuitje!

Hou je van mysterie? Reserveer dit moorddiner met smaak!

Misschien wel het meest populaire uitje van Arnhem Excursies en niet geheel zonder reden. Tijdens het diner gaan jullie samen met een rechercheur (acteur) een moord oplossen. Nog maar een paar uur geleden is er iemand in dit restaurant vakkundig omgelegd....van het leven beroofd....naar de eeuwige jachtvelden gestuurd.... Jullie krijgen allemaal een andere rol toebedeeld, van de verlegen toiletjuffrouw tot de arrogante advocaat. Op basis van eens script gaat het toneelspel van start.

Tijdens de avond zal duidelijk worden wie van jullie verantwoordelijk is voor de moord. Veel zal echter afhangen van jullie inlevingsvermogen en scherpzinnigheid om elk alibi nader te onderzoeken.

Uiteindelijk vertelt iedere speler wie zij verdenken van de moord en waarom zij denken dat juist deze persoon de moord gepleegd heeft. Onze 'Cock', met 'c,o,c,k', zal als een echte speurneus elke leugenaar betrappen en aansturen op een snelle arrestatie. Onze boeienkoning laat niet met zich sollen... dus pas maar op!

Als sensationele voorbereiding op een avondje stappen!

Dit is een prima arrangement ter voorbereiding op een avondje stappen in Arnhem met vrienden en vriendinnen. De avond is nog jong, genoeg tijd dus om Arnhem verder te ontdekken.

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding en kostuums
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Elke avond te boeken bij Arnhem Excursies!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor dit avondarrangement! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee tijdens het diner.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan