Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Dinner in Arnhem

Details over dit uitje

Ontdek Arnhem op bijzondere wijze en geniet van voortreffelijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants. Jullie wandelen samen met een professionele gids naar de diverse etablissementen en bekijken onderweg de mooiste monumenten van de stad. Een heerlijke activiteit dus om jullie groepsuitje of bedrijfsuitje extra gezellig te maken.

Ontdek het smakelijkste groepsuitje van Nederland!

Samen met vrienden, familie of collega's een lekker hapje eten kan op een veel leukere manier! Arnhem Excursies combineert een gezellige rondleiding door de stad met bezoekjes aan drie bijzondere restaurants. U wandelt van restaurant naar restaurant en ontdekt alle bezienswaardigheden in het centrum op informele wijze samen met onze professionele stadsgis. Al die enthousiaste verhalen over de historie en de gebouwen zorgen uiteraard voor de lekkere trek. Om dit groepsuitje op feestelijke wijze te starten, nodigen wij jullie uit voor een eerste voorgerecht. Het programma ziet er ongeveer alsvolgt uit:

Programma - indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht in het eerste restaurant
19.00 - 19.45 Rondleiding door onze gids(en)
19.45 - 20.45 Hoofdgerecht in het tweede restaurant
20.45 - 21.30 Rondleiding door onze gids(en)
21.30 - 22.30 Nagerecht in het derde restaurant

Inclusief:
  • Compleet 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie groepsuitje of bedrijfsuitje! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres waar jullie komen.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan