Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Dinner in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje of bedrijfsuitje in Arnhem

Speurtocht Dinner in Arnhem

Op zoek naar iets speciaals om een bijzonder feest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest vlot te trekken? Dit speurtocht dinner van Arnhem Excursies is bedoeld om de sfeer extreem te verhogen. Door de combinatie van een stadsspeurtocht en bezoekjes aan verschillende restaurants is dit misschien wel het avondje uit voor jullie!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Elke avond te boeken bij Arnhem Excursies!

Ontdek de stad en geniet van een origineel 'dineridee'!

Wij ontvangen jullie in het eerste restaurant van deze avond voor een smakelijke 'amuse', een verrassing van de chef. Daar wordt het een en ander over de speurtocht uitgelegd. Jullie groep wordt in teams of koppels verdeeld. Jullie krijgen van ons ook een oude stadskaart en een vragenlijst waarop je de antwoorden moet vermelden. Daarna vertrekt elk team om de geheimen van de binnenstad te achterhalen.

Speur van restaurant naar restaurant!

Niet is beter dan tijdens de wandeltocht weer ergens anders te genieten van een smakelijk gerecht en een lekker drankje. In totaal lopen jullie een route waarin drie restaurants zijn opgenomen. Op gezette tijden komen jullie de "concurrentie" tegen. Uiteindelijk besluiten jullie deze avond gezellig in het laatste restaurant waar jullie gezamenlijk het dessert soldaat maken. Jullie beëindigen de avond met een spectaculaire prijsuitreiking. Onderstaande tijdspad is indicatief, het volledige arrangement is op maat te organiseren. Veel plezier en eet smakelijk!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Speurtocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Speurtocht deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor dit avondarrangement! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres waar jullie komen.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan