Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Popquiz in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Feestelijke en muzikale kennisquiz waarin teams het tegen elkaar opnemen en hun muziekennis uitvoerig gaan testen. Gezellige quiz afgewisseld met muziekfragmenten en speciale vragen over de uitvoerende artiesten en de historie van bekende popsongs

Feestelijk en muzikaal groepsuitje in Arnhem in de sfeer van de Popquiz à Gogo

Je kent het misschien van Tv, maar dan ken je onze Popquiz zeker nog niet. Wij hebben het format dusdanig doorgezet dat voor iedere groep, klein of groot, een speciale Popquiz kan worden georganiseerd. Samen met onze enthousiaste quizmaster gaan jullie je muziekkennis nu eens grondig testen. Voordal diegenen die altijd lopen op te scheppen zullen nu met de billen bloot moeten! Kies uit verschillende decennia of genres:

– 60’s & 70’s
– 80’s & 90’s
– 2000 tot nu
– Nederpop
– Divers

Jullie hele gezelschap wordt verdeeld in gelijke groepen of teams waarna de quiz kan beginnen. We bouwen de show rustig op met enkele muzikale kennisvragen. Vervolgens voeren we het tempo op en laten we enkele tophits van vroeger en nu uit de speakers knallen. Welk team heeft het beste reactievermogen en hangt als eerste aan de bel?

De finale van jullie Popquiz

Uiteraard blijven er altijd twee teams over die het tegen elkaar gaan opnemen. De spanning stijgt bij iedere minuut. En het is altijd iemand waarvan je het nooit gedacht had die er met de hoofdprijs van vandoor gaat!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door onze enthousiaste
  • Quizmaster
  • Fantastische prijs voor de winnaar
  • Locatie hartje Arnhem
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

De Popquiz als onderdeel van een volledig verzorgd bedrijfsuitje

Willen jullie de Popquiz onderdeel uit laten maken van een compleet verzorgde dag in Arnhem? Dat kan altijd natuurlijk, inclusief een gezellig diner of een uitgebreide lunch. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan