Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegenspeurtocht in Arnhem

Details over dit uitje

Bezoek de gezellige Arnhemse kroegen in teams en ontdek de locaties door een aantal grappige puzzel op te lossen. Voor zowel grotere als kleine groepen kan dit evenement als vrijgezellenfeest worden georganiseerd

Dat pilsje krijg je niet zomaar!

Zin in een lekker pilsje in de gezelligste kroegen van Arnhem? Voordat jullie op het juiste adres arriveren, moet je nog wel even een paar puzzels oplossen. Geen kruiswoordpuzzels, maar gewoon een paar ludieke vragen beantwoorden over waar jullie langs lopen. Bij een goed antwoord wordt het volgende adres onthuld en kunnen jullie aanschuiven voor weer een ander pilsje. De tap stroomt alleen als je het adres weet te vinden!

Hikkk...ik weet de weg niet meer!

De kroegenspeurtocht van Arnhem Excursies houdt jullie gemotiveerd. Hoe langer het duurt hoe moeilijker het wordt om enigszins serieus de vragen te beantwoorden. Maar geen paniek, er is altijd een begeleider bij die elke groep in de gaten houdt en die jullie (als je het heel vriendelijk vraagt), de weg wijst. Maar wij maken het jullie niet al te gemakkelijk!

Inclusief
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 3 drankjes
  • voor onderweg
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan