026 820 03 69
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit

Services

Artiesten
Arnhem Excursies heeft in de loop der jaren een groot bestand van rasechte Arnhemse artiesten opgebouwd. Elke rasartiest heeft ruime ervaring en aantoonbaar succes!
Lees meer
Bijzonder drukwerk
Uw bedrijfslogo op een T-shirt, polo, sweater, poncho of cap? Arnhem Excursies regelt ook bijzonder drukwerk voor u als u dat wenst! Geweldig om u als team te onderscheiden door bijvoorbeeld 4 verschillende kleuren shirts te bedrukken. Maar ook fantastisch als herinnering!
Lees meer
Comfortabele boot
Arnhem Excursies werkt al jaren samen met een aantal bedreven schippers en gerenommeerde rederijen in Arnhem. Mede hierdoor kunnen wij u een zeer uitgebreide vloot aanbieden van o.a. klassieke salonboten, trekschuiten, sloepen, rondvaartboten en partyschepen tegen zeer scherpe tarieven. Boek dus hier een comfortabele boot.
Lees meer
Foto- of videoreportage
Wij van Arnhem Excursies hebben ruime ervaring met het organiseren van uitjes en bedrijfsfeesten. Daarom weten wij ook als geen ander dat er vaak één en soms wel twee deelnemers niet voluit kunnen genieten van de dag, omdat zij alles moeten vastleggen op foto en video. Zonde en vanaf nu niet meer nodig!
Lees meer
Geheel verzorgde catering
Arnhem Excursies heeft een zeer goed samenwerkingsverband met diverse cateraars in Arnhem en omgeving. Hierdoor hebben wij altijd wel een cateraar die precies biedt wat u in gedachten heeft en vaak tegen messcherpe tarieven!
Lees meer
Gemakkelijk en veilig betalen
U kunt bij Arnhem Excursies op verschillende manieren gemakkelijk en veilig betalen, bijvoorbeeld via de factuur die we standaard bij de bevestiging van uw uitje sturen. U dient deze binnen 14 dagen na ontvangst te hebben voldaan.
Lees meer
Hotel
Arnhem Excursies biedt u de mogelijkheid om online een hotel te boeken. Uitgerust wakker worden op de plaats van uw evenement? Of na een lekkere vermoeiende dag in Arnhem rustig uitslapen in een luxe hotelkamer?
Lees meer
Luxe touringcar
Indien u met grotere gezelschappen naar Arnhem komt kunnen wij ook een luxe touringcar voor u organiseren. U heeft dan geen last meer van parkeerproblemen en kunt als groep gezamenlijk op de plaats van bestemming arriveren. Een luxe touringcar met airco, minibar en video is zo geregeld!
Lees meer
Parkeeradvies
Als u er toch voor kiest om met eigen vervoer te komen, geven wij u parkeeradvies om te parkeren in de parkeergarages van de stad, bij het station of op de P+R (Parkeren + Reizen)locaties aan de rand van de stad. Vanaf deze P+R locaties kunt u gemakkelijk met openbaar vervoer naar het centrum reizen en staat uw auto voor maar € 5,50 gedurende 24 uur goedkoop en onder toezicht geparkeerd!
Lees meer
Restaurant
Door haar goede ervaringen en langlopende samenwerking met de Arnhem se horeca, is Arnhem Excursies in staat u een interessante variëteit aan uitstekende restaurants te bieden. Uiteraard liggen deze gelegenheden op de leukste plekjes van Arnhem. Of uw voorkeur nu uitgaat naar Spaanse tapas, Italiaanse pasta’s, Mexicaanse tortilla’s Indonesisch Ajam Smoor of Hollandse Hutspot; niets is onmogelijk!
Lees meer
Tickets
Arnhem Excursies heeft uitstekende samenwerkingsverbanden met de leukste en beroemdste musea en attracties in en nabij Arnhem. Hierdoor kunnen wij regelmatig gebruik maken van zeer speciale tarieven voor toegangskaarten en tickets en daar heeft u dan weer plezier van!
Lees meer
Verzekeringen
Huisbrand Events (en haar gelieerde ondernemingen) biedt u de mogelijkheid om uw gezelschap en het door u gekozen evenement goed te verzekeren. In samenwerking met Europeesche Verzekeringen bieden wij u de volgende verzekering.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan