Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Dinner in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Het groepsuitje of bedrijfsuitje om ‘s-avonds het centrum van Arnhem culinair en cultureel te ontdekken! Fiets samen met een professionele gids langs alle bezienswaardigheden en geniet van maar liefst drie bezoekjes aan verschillende toprestaurants.

Ontdek de lekkerste restaurants van Arnhem tijdens een gezellige fietstocht!

Wat is er leuker dan ‘s-avonds Arnhem verkennen op de fiets? Nou, Arnhem verkennen op de fiets met wat superlekkere adressen voor een eersteklas diner natuurlijk! Dit Biking Dinner arrangement van Arnhem Excursies biedt jullie dan ook het beste dat de stad aan culinaire hoogstandjes te bieden heeft. Ideaal dus voor een verjaardag, vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje met collega’s. En nog een beetje sportief ook!. Onze gids vertelt tijdens de fietsetappes wat leuke verhalen over de stad en alle bezienswaardigheden. Uiteraard is onderstaande programma ook in de middag te organiseren. Bespreek jullie wensen voor een Biking Dinner of een gezellige Biking Brunch.

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Fietstocht deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Fietstocht deel 2
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • 3-gangen diner
  • Enthousiaste begeleiding
  • Huur van de fietsen of je eigen fiets meenemen!
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!
  • Aantrekkelijk drankarrangement om de variabele kosten zo laag mogelijk te houden!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie groepsuitje of bedrijfsuitje! Die zijn er namelijk niet! Want voor € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres waar jullie komen.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan