Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietspuzzeltocht in Arnhem

Details over dit uitje

Gezellig met vrienden of collega's een ontdekkingstocht maken door Arnhem? Maak in teams een uitgebreide fietstocht in en rond het centrum. Voer diverse ludieke, verrassende en boeiende opdrachten uit en probeer de finish ongehavend te bereiken! Verdwalen is een risico, winnen is altijd mogelijk! Deze fietspuzzeltocht is een sportief groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die Arnhem op originele wijze wenst te ontdekken!

Ontdek de stad van top tot teen tijdens jullie groepsuitje of bedrijfsuitje

Een puzzeltocht wordt pas echt leuk als er wat te winnen valt natuurlijk! En daarom hebben wij voor de winnaars een prachtige prijs klaar liggen. Op een centrale locatie komen jullie bij elkaar voor een kopje koffie of thee. Onze begeleiders zullen vervolgens de puzzeltocht aan jullie uitleggen en in overleg de teamindeling (max. 8 personen per team) maken. De banden worden opgepompt en het startschot klinkt!

Gebruik de fietsbel om wat slaperige wandelaars te alarmeren! Jullie eindtijd is even belangrijk als het aantal nog opgeloste vragen van de puzzel. Halverwege de tocht pauzeren jullie in de gezelligste kroeg van Arnhem om wat te drinken en op adem te komen. Op het eind komen alle teams bij elkaar voor de overhandiging van de felbegeerde hoofdprijs! Veel plezier!

Inclusief:
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • 2 drankjes
  • Lekkere voor onderweg
  • Huur fietsen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Gegarandeerde Teambuilding
  • Op elke dag te boeken bij Arnhem Excursies

Combineer deze fietspuzzeltocht met een lekkere lunch of een uitgebreid diner

Even lekker lunchen of dineren na afloop van jullie puzzeltocht? Wij weten de beste restaurants van Arnhem voor jullie te vinden. Bespreek je wensen op dit gebied met onze medewerkers.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan