Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Meesterchef?!

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Wie is de Meesterchef

Kookfestijn en kookcompetitie waarbij het gaat op de titel 'Meesterchef'! In een professionele kookstudio gaan teams strijd aan om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Pluspunt is dat je ze daarna ook nog zelf mag gaan opeten! Het hoofdgerecht wordt gemaakt door onze eigen professionele chefs.

Laat de nieuwe Meesterchef opstaan

Feestje vieren met vrienden? Tijdens deze gezellige kookuitdaging gaan jullie in 3 of meerdere teams (bij grotere groepen) tegen elkaar strijden om de titel: ‘Meesterchef van Arnhem’. Jullie bereiden tijdens het kookfestijn een culinair voorgerecht én nagerecht naar keuze, met de beschikbare ingrediënten. Deze gerechten worden gemaakt voor het gehele gezelschap en worden met cijfers beoordeeld door onze professionele chef. Het team met uiteindelijk de hoogste score wint Wie is de Meesterchef?!

Kook de lekkerste gerechten samen met vrienden en vriendinnen

Tussen het bereiden en nuttigen van het voor- en nagerecht in wordt er een hoofdgerecht geserveerd dat is bereid door onze chefs! Tijdens het hoofdgerecht kunnen jullie even bijkomen van alle intensieve kookkunsten. Dit is wellicht ook de tijd om wat ideeën van de tegenstanders af luisteren… Er wordt geproost en lekker gegeten en de beste koks worden als meesterchefs in 't zonnetje gezet en krijgen een leuke prijs mee naar huis.

Inclusief:
  • Aperitief bij binnenkomst
  • Gebruik van professionele keukenapparatuur
  • Nuttigen van een compleet 3-gangendiner (hiervan bereiden jullie er zelf 2 van)
  • Leenschorten
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan