Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Hangover Tablet Game in Arnhem

Details over dit uitje

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Hèt vrijgezellenuitje en hèt groepsevent voor kerels die de film al gezien hebben en waarvan er eentje eerdaags in het huwelijksbootje stapt. Na een ‘zware’ vrijgezellenavond ontwaken de deelnemers en moeten ze de aanstaande huwelijksceremonie zien te redden door onder meer de ringen en het trouwpak op de juiste locatie af te leveren. Hilarische avonturen en komische taferelen zijn onlosmakelijk onderdeel van ‘The Hangover’.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje tijdens de prijsuitreiking
  • Eén tablet per team
  • Een prachtige prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip (na een avondje stappen?)

Brakke koppen? Ontwaak uit jullie Hangover!

Het huwelijk is aanstaande en jullie hebben er een echt zooitje van gemaakt. Jullie portemonnees en mobieltjes zijn gestolen, de trouwringen zijn gejat, het pak dat in de kast hing is besmeurd met gele derrie en er is nog niets geregeld voor vanavond, als de bruid in vol ornaat haar jawoord zal moeten geven. Ok, steek de koppen bij elkaar en maak een plan.

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Met behulp van een tablet wordt elk team kriskras door de stad geleid. Het doel van het spel is om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen, zoals het herstellen van je gebit en het afbetalen van de ringen en het trouwpak. Deze dingen dienen vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie.

Meer over de Hangover

Als slagroom op de taart hebben we nog wat interessante virtuele figuren aan het avontuur toegevoegd die jullie het leven zuur kunnen maken. De schoonmoeder van de bruid alsmede de ex van jullie vriend staan op het punt om jullie team te confronteren. Dus dat wordt rennen en vliegen om alles nog net op tijd netjes in orde te krijgen.

Na afloop komen jullie bij elkaar in een gezellig café om de prijsuitreiking bij te wonen en om die brakke kop van gisteren nog even te neutraliseren met een vers pilsje!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Voor dames is er ook een bijzondere variant van dit vrijgezellenfeest, genaamd ‘The Weddingplanner’

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan