Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Candyman vrijgezellenfeest in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje -bedrijfsuitje

Een gek en opvallend pak en superleuke opdrachten, de vrijgezel loopt als een dwaas door de stad en moet samen met zijn team allerlei komische opdrachten uitvoeren. Alle strapatsen en gekke avonturen worden opgenomen zodat de aanstaande bruid nog van het huwelijk kan afzien!

Funny Man, Crazy Man, the Candyman

Ga op stap met de Candyman door het centrum van Arnhem en beleef de leukste avonturen! De Candyman likes to pose, hug, dance, drink and party.....HARD. En zijn vrienden doen vrolijk mee! De Candyman is jullie vriend die eerdaags gaat trouwen en nog één keer wat gekkigheid wilt uithalen. Voor deze gelegenheid steken wij hem in een pimpelpaars pak zodat hij in ieder geval lekker opvalt tussen het wandelende publiek.

De Candyman gaat wat knotsgekke opdrachten doen in de stad. Wij denken aan het omhelzen van wat vrolijke vrouwspersonen en het klimmen in lantaarnpalen, maar het kan altijd leuker natuurlijk. Jullie gaan hem helpen en zullen zelf ook nog wat ludieke opdrachten tot een goed einde moeten brengen. Daarnaast zijn jullie dé motivators als de Candyman zijn koppie laat hangen...Hoezo, ik durf niet?

The Candyman op film!

Alle fratsen worden op camera vastgelegd voor later! Of voor de aanstaande bruid die op het laatste moment zich nog kan bedenken....Na afloop komen jullie even lekker bij elkaar in een gezellig café en gaan jullie even nagenieten onder het genot van een lekkere borrel. De filmpjes worden jullie later op DVD toegestuurd, zodat je deze supergave dag elke keer weer kan herbeleven.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Verrassende Candyman-outfit (pimpelpaars, fel oranje, roze?)
  • Kleine voor onderweg
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • 1 DVD met alle filmpjes thuisgestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Combineer het 'Candyman' met de 'Candygirl' en organiseer een echte BATTLE

De dames en heren gaan in teams op stap door de stad om de opdrachten uit te voeren. Welk team is het stoutst en het brutaalst? Zijn dan toch weer de dames die net even een stapje verder durven te gaan?

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan