026 820 03 69
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit

The Candyman vrijgezellenfeest in Arnhem

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje -bedrijfsuitje

The Candyman vrijgezellenfeest in Arnhem

Een gek en opvallend pak en superleuke opdrachten, de vrijgezel loopt als een dwaas door de stad en moet samen met zijn team allerlei komische opdrachten uitvoeren. Alle strapatsen en gekke avonturen worden opgenomen zodat de aanstaande bruid nog van het huwelijk kan afzien!

Funny Man, Crazy Man, the Candyman

Ga op stap met de Candyman door het centrum van Arnhem en beleef de leukste avonturen! De Candyman likes to pose, hug, dance, drink and party.....HARD. En zijn vrienden doen vrolijk mee! De Candyman is jullie vriend die eerdaags gaat trouwen en nog één keer wat gekkigheid wilt uithalen. Voor deze gelegenheid steken wij hem in een pimpelpaars pak zodat hij in ieder geval lekker opvalt tussen het wandelende publiek.

De Candyman gaat wat knotsgekke opdrachten doen in de stad. Wij denken aan het omhelzen van wat vrolijke vrouwspersonen en het klimmen in lantaarnpalen, maar het kan altijd leuker natuurlijk. Jullie gaan hem helpen en zullen zelf ook nog wat ludieke opdrachten tot een goed einde moeten brengen. Daarnaast zijn jullie dé motivators als de Candyman zijn koppie laat hangen...Hoezo, ik durf niet?

The Candyman op film!

Alle fratsen worden op camera vastgelegd voor later! Of voor de aanstaande bruid die op het laatste moment zich nog kan bedenken....Na afloop komen jullie even lekker bij elkaar in een gezellig café en gaan jullie even nagenieten onder het genot van een lekkere borrel. De filmpjes worden jullie later op DVD toegestuurd, zodat je deze supergave dag elke keer weer kan herbeleven.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Verrassende Candyman-outfit (pimpelpaars, fel oranje, roze?)
  • Kleine voor onderweg
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • 1 DVD met alle filmpjes thuisgestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Combineer het 'Candyman' met de 'Candygirl' en organiseer een echte BATTLE

De dames en heren gaan in teams op stap door de stad om de opdrachten uit te voeren. Welk team is het stoutst en het brutaalst? Zijn dan toch weer de dames die net even een stapje verder durven te gaan?

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Kan ik mijn rondleiding of uitje in Arnhem ook in een andere taal laten verzorgen?
Ja, dat kan zeker. Wij beschikken over een groot aantal gidsen en begeleiders die ook in een andere taal prima uit de voeten kunnen.
Ik wil een arrangement boeken, maar ik kom niet aan het minimum aantal deelnemers, kan ik dat uitje dan wel boeken?
Jazeker, dan kan nog steeds. Wij vragen dan wel dat u het minimum boekingsbedrag wat voor dat arrangement geldig is, aan ons overmaakt.
Waar in Arnhem starten de arrangementen van Arnhem Excursies?
De meeste arrangementen, rondleidingen en uitjes starten vanuit het centrum van Arnhem. Indien er een andere locatie gekozen is, krijgt u dat ruim van te voren van ons te horen.
Ik heb een speciale datum in gedachte voor mijn uitje, kan ik op elke datum boeken?
Wij controleren de door u opgegeven datum met de openingen in onze systemen. Zo kunnen wij exact vaststellen of de door u opgegeven datum mogelijk is voor dat specifieke arrangement. Mocht de door u opgegeven datum niet realiseerbaar zijn, dan krijgt u dat uiteraard z.s.m. van ons te horen.
Hoe laat kan ik het arrangement laten beginnen?
De op deze website opgenomen uren en tijden zijn indicaties. Om u zo flexibel mogelijk tegemoet te komen, is het programma samen met u vast te stellen, inclusief de tijd en de duur van sommige onderdelen. Mocht het echt niet anders kunnen, dan geven wij dit z.s.m. aan u door.
Mogen we ook gewoon bij een andere groep aansluiten?
Helaas, het door u gereserveerde uitje is exclusief voor uw groep samengesteld. Zo geldt dit ook voor andere groepen die een arrangement hebben georganiseerd. Uitwisseling van personen tussen groepen onderling tijdens de duur van de uitjes is dan ook niet realiseerbaar.
Gaan de arrangementen van Arnhem Excursies ook gewoon door bij slecht weer?
Jazeker, al onze uitjes en arrangementen kunnen ook worden gerealiseerd bij slecht weer. Wij regelen de noodzakelijke regenjassen en paraplu’s en andere beschermende maatregelen.
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Arnhem Excursies kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Arnhem Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor elk bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Arnhem Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen en organiseren van het (voor u) ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en de daarbij horende prijsconsequenties worden opgenomen.
Wanneer moet het door mij gekozen arrangement uiterlijk worden betaald?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst te worden voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan