Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Diner in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

Popquiz Diner

Een gevarieerd vrijgezellenfeest waar lekker eten en een gezellige popquiz op het programma staan. Geniet van een uitgebreid 3-gangen diner en de meest feestelijke quiz van Arnhem!

Inclusief:
  • Popquiz
  • Enthousiaste begeleiding door onze enthousiaste quizmaster
  • 3-gangen diner
  • Locatiehuur
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Muzikaal vrijgezellenfeest voor de echte feestbeesten!

Je kent het van Tv, maar dan ken je onze Popquiz nog niet. Wij hebben het format dusdanig doorgezet dat voor iedere groep, klein of groot, een speciale Popquiz kan worden georganiseerd in een gezellige ruimte in het centrum van de stad. Samen met onze enthousiaste quizmaster gaan jullie je muziekkennis nu eens eindelijk testen. Geniet ondertussen van een uitgebreid 3-gangen diner en laat het je lekker smaken. Voordal diegenen die altijd lopen op te scheppen zullen nu met de billen bloot moeten! Kies uit verschillende decennia of genres:

- 60’s & 70’s
- 80’s & 90’s
- 2000 tot nu
- Nederpop
- Divers

Jullie hele gezelschap wordt verdeeld in gelijke groepen of teams waarna de quiz kan beginnen. We bouwen de show rustig op met enkele muzikale kennisvragen. Vervolgens voeren we het tempo op en laten we enkele tophits van vroeger en nu uit de speakers knallen. Uiteraard krijgt de winnaar van de quiz een prachtige prijs mee naar huis. Veel plezier!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie vrijgezellenfeest! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies

Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan