Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht inclusief Bourgondisch Dineren in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

Speurtocht Dinner in Arnhem

Iets speciaals organiseren voor jullie bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag? Wat dacht je van een avontuurlijke speurtocht door het centrum van Arnhem en tussendoor maar liefst drie verschillende restaurants bezoeken met je vrienden?

Als je culinair aan je trekken wilt komen tijdens jullie vrijgezellenfeest!

Is het nou een speurtocht of een dinertocht? Dat is nou juist het aardige van dit evenement, het is een afwisselende combinatie van beide! Wij verdelen jullie groep in teams en elk team trekt erop uit met een routekaart en een opdrachtenboekje om de stad op ludieke wijze te verkennen. Op gezette tijden komen jullie bij elkaar voor weer een ander Bourgondisch hoogstandje in een nieuw restaurant.

Feestelijke prijsuitreiking en de finale van dit vrijgezellenfeest
In het laatste restaurants wordt bekeken wie van jullie het best ervan af heeft gebracht. Welk team heeft alle opdrachten binnen de gestelde tijd volbracht en zat allang te smikkelen terwijl de anderen nog door de stad zwierven?

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Speurtocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Speurtocht deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Feestelijke prijsuitreiking
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie vrijgezellenfeest! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres dat jullie bezoeken.

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies

Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan