Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Old-Arnhem puzzeltocht

Details over dit uitje

Gezellig met collega's of vrienden het oude Arnhem ontdekken? Maak van jullie groepsuitje of bedrijfsuitje een verrassende, historische en fascinerende puzzeltocht. Tijdens de Old-Arnhem puzzeltocht van Arnhem Excursies gaan jullie in teams de strijd aan. Deze puzzeltocht zit vol boeiende vragen en verrassingen, schitterende anekdotes en historische bespiegelingen.

Ontdek de geschiedenis van Arnhem tijdens jullie groepsuitje of bedrijfsuitje

Wist je dat onder de Arnhemse binnenstad een stelsel van geheimzinnige gangen ligt? Wat weet je precies van de Arnhemse geschiedenis en van WOII toen de stad het toneel was van allerlei beroemde oorlogshandelingen? Ontdek het allemaal tijdens deze Old-Arnhem speurtocht.

In teams van 5 tot 8 personen trekken jullie er met een oude stadskaart op uit. Je komt dwars door allerlei pittoreske straatjes en je zult in teamverband een aantal interessante vraagstukken moeten zien op te lossen. Je waant je al snel in de Arnhemse Middeleeuwen!

Aan het eind van de dag ga je onder het genot van een drankje het avontuur even evalueren. Onze professionele jury zal vervolgens het beste team van vandaag in 't zonnetje zetten en de felbegeerde hoofdprijs overhandigen.

Inclusief:
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Enthousiaste begeleiding
  • voor onderweg
  • Gegarandeerde teambuilding
  • Op elke dag te boeken bij Arnhem Excursies!

Combineer deze puzzeltocht met een lekkere lunch of een uitgebreid diner

Even lekker lunchen of dineren na afloop van jullie puzzeltocht? Wij weten de beste restaurants van Arnhem voor jullie te vinden. Bespreek je wensen op dit gebied met onze medewerkers.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan