Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – GPS Tocht – Borrel in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

lunch gps tocht borrel

Gezellig, avontuurlijk en altijd feestelijk! Laad even de accu op met een uitgebreide lunch om daarna Arnhem op bijzondere manier in teams te verkennen om daarna het vrijgezellenfeest af te sluiten met een stevige borrel. Dit is hèt vrijgezellenarrangement voor avonturiers en feestbeesten!

13.00 - 14.00 Vrijgezellenlunch

Voordat het spel begint genieten jullie van een overheerlijke lunch in een uitstekend restaurant in het centrum van Arnhem. Leg een goede bodem voor de opdrachten die straks uitgevoerd moeten gaan worden!

14.00 - 16.30 Vrijgezellen GPS Tocht

Jullie gezelschap wordt verdeeld in teams en elk team krijgt van ons een GPS-ontvanger mee. Deze geeft wel de coördinaten door waar jullie heen moeten maar niet de weg ernaartoe. Op de plekken waar jullie arriveren, staan speciale opdrachten op het programma. Dat kan een klein historisch onderzoekje zijn maar net zo goed een hele ludieke opdracht waarvan de wenkbrauwen omhoog schieten. Jullie zullen zelf de meest optimale route moeten bepalen en binnen de gestelde tijd de finish moeten zien te bereiken.

16.30 - 17.30 Borrel en prijsuitreiking

We sluiten deze dag af met een stevige borrel in een gezellig café waar alle spannende verhalen nog eens de ronde doen en het beste team de hoofdprijs overhandigt krijgt. Wij proosten vast op de goede afloop!

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Drankje uit de Hollandse bar tijdens de pauze van de GPS Tocht
  • Drankjes uit de Hollandse bar gedurende de borrel
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies

Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan