Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht in Arnhem

Details over dit uitje
gps speurtocht

Wandel in teams door de stad, los interessante opdrachten op en beantwoord vragen over de Arnhemse historie en cultuur en verwerf zo nieuwe GPS-coördinaten voor jullie route naar de finish

GPS is mooi, een ervaren padvinder is beter!

In teams of koppels gaan jullie op pad door Arnhem. Alleen een GPS-ontvanger laat de volgende locatie zien waar jullie heen moeten lopen. Op elke locatie zijn punten te verdienen door de bijbehorende puzzel of opdracht correct op te lossen. Door het oplossen van de opdracht worden ook nieuwe locaties onthuld. Kortom, een wandeltocht met verrassende wendingen, ontdekkingen en een enkele keer een verkeerde straat in lopen en dat allemaal binnen de gestelde tijd.

Groepsuitje voor doorzetters!

Afsluitend zetten we het winnende team even in 't zonnetje! Een hapje, een drankje en een fantastische hoofdprijs voor de echte speurneuzen! Willen jullie Arnhem echt leren kennen? Reserveer deze GPS Speurtocht en peil de route!

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Kleine voor onderweg
  • GPS dropping met vragen / opdrachten
  • GPS per team
  • Prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Combineer dit groepsuitje met een uitgebreid diner of een lekkere lunch

Dit is nou echt zo'n uitje dat je gewoon kan combineren met allerlei andere arrangementen van Arnhem Excursies, of gewoon met een uitgebreid diner of een stevige lunch. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan