Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Brunch in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Rondleiding met professionele gids gecombineerd met maar liefst drie bezoekjes aan de lekkerste horeca-etablissementen in Arnhem. Wandel samen met vrienden of collega's van restaurant naar restaurant en geniet van de enthousiaste verhalen van onze gids.

Ontdek de Walking Brunch van Arnhem Excursies

Bezoek en ontdek Arnhem op een zeer ontspannen manier. Vergezel onze gids naar de mooiste monumenten en gebouwen en bezoek maar liefst drie verschillende restaurants tijdens jullie rondleiding. Het centrum van Arnhem beschikt over tal van bijzondere architectonische hoogstandjes, oude monumenten en tal van bezienswaardigheden. Maar het is natuurlijk altijd beter als jullie een groepsuitje of bedrijfsuitje de rondleiding weten te combineren met wat lekkere en vooral gezellige culinaire bezoekjes aan de beste horeca-etablissementen. Onderstaande programma is geheel naar wens aan te passen. Jullie kunnen bijvoorbeeld ook een Walking Diner organiseren. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers.

Programma-indicatie:

13.00 - 13.45 Voorgerecht
13.45 - 14.45 Rondleiding
14.45 - 15.30 Hoofdgerecht
15.30 - 16.30 Rondleiding
16.30 - 17.00 Nagerecht

Inclusief:
  • 3-gangen brunch in de beste restaurants; voor-, hoofd- en nagerecht
  • Enthousiaste begeleiding

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie groepsuitje of bedrijfsuitje! Die zijn er namelijk niet! Want voor € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres waar jullie komen.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan