Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Arnhem voor Kenners

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje -bedrijfsuitje

Arnhem van A tot Z ontdekken, dat is Arnhem voor Kenners, een heerlijke speurtocht door de stad waarbij jullie allerlei vragen moeten beantwoorden over de roemrijke historie en de meest recente geschiedenis van de stad.

Op stap door Arnhem met vrienden, familie of collega's

Arnhem voor kenners? Jazeker! Dit groepsuitje is de ultieme speurtocht voor die wandelaars die alles willen weten over de bezienswaardigheden van de stad. Wat maakt Arnhem zo bijzonder? Jullie gaan gezellig de stad verkennen met een routebeschrijving. Op diverse locaties moeten jullie een aantal vraagstukken zien te beantwoorden voordat jullie het volgende doel onthult krijgen. Julie voltallige gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams of koppels. Elk team baant zich een weg door steegjes, straatjes die zelfs voor de doorgewinterde stadsbewoner een unicum zijn. Historische geheimen en culturele ontdekkingen wisselen zich in hoog tempo af.

De eindceremonie - de hoofdprijs en de eer in ontvangst nemen!

Uiteindelijk komen de teams binnen de gestelde tijd weer bij elkaar in een gezellig café of op een zonnig terras om van de jury te vernemen, welk koppel of team de hoofdprijs in de wacht sleept en als echte 'kenners' door het leven mogen gaan. Daarna kan worden geproost en genoten worden van elkaars verhalen en ontboezemingen.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Routebeschrijving en opdrachten
  • 1 drankje
  • Teambuilding uitje bij uitstek
  • Prijs voor beste team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan