Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen, Opscheppen en Steppen in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Beppen met je beste vrienden of collega's en een culinaire ontdekkingstocht op speciale kickbikes op de koop toe, het is dé manier om een groepsuitje in Arnhem feestelijk en speciaal te maken. Samen met een professionele gids gaan jullie de stad in en steppen jullie van het ene horeca-etablissement naar het andere

Ontdek de lekkerste restaurants op een step!

Op zoek naar gewoon een oergezellig arrangement om je vrienden, familie of collega's te vermaken? Of wil je samen met het hele elftal eens lekker uitgaan in Arnhem maar dan wel op een unieke manier? Dit Beppen, Opscheppen en Steppen arrangement van Arnhem Excursies biedt jullie het beste dat de stad te bieden heeft; lekkere restaurants, een enthousiaste gids die leuke verhalen vertelt over de diverse bezienswaardigheden en dat alles op een beetje sportieve manier.
Onze kickbikes rollen lekker soepel van het ene horeca-etablissement naar het andere. Onderstaande programma kan uiteraard geheel naar wens worden aangepast. Dit uitje is ook als bruncharrangement te realiseren.

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 19.45 Steptourdeel 1
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 21.45 Steptourdeel 2
21.45 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Enthousiaste begeleiding
  • Huur van de steps
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie groepsuitje of bedrijfsuitje! Die zijn er namelijk niet! Want voor € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres waar jullie komen.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan