Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner – City Tour in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

diner city

Ontdek Arnhem op culinaire en culturele wijze! Combinatie van diner en rondleiding in de Arnhemse binnenstad. Na het diner worden jullie op sleeptouw genomen door een professionele gids die van alles weet te vertellen over de diverse bezienswaardigheden waar jullie langs wandelen.

Ontdek de Diner- City Tour van Arnhem Excursies

Een rondleiding om van te smullen, letterlijk en figuurlijk. Zet jullie groepsuitje of bedrijfsuitje feestelijk op de kaart met dit bijzondere arrangement. Samen met een professionele gids gaan jullie op stap door het centrum na genoten te hebben van een voortreffelijk diner. De avondrondleiding zit vol bijzondere vertellingen en bezoekjes aan bijzondere monumenten en hotspots.

18.30 - 21.00 Diner

Jullie beginnen met een overheerlijk diner aan tafel van een gezellig restaurant in de binnenstad van Arnhem. Op het menu staan lokale delicatessen en de ober heeft een opperbest, maar hoe kan het ook anders, gemoedelijk humeur. Na dit smullende onderonsje maakt u zich klaar voor een interessante stadswandeling door de gezellige binnenstad.

21.00 - 23.00 Citytour

Als je aan Arnhem denkt, dan denk je waarschijnlijk aan de Tweede Wereldoorlog toen de stad het middelpunt was van vele oorlogshandelingen. Maar Arnhem is veel meer, de stad kent een historie die teruggaat tot de 9e eeuw. In het centrum zijn nog talloze oude monumenten te bezichtigen en sporen uit de Romeinse tijd te ontdekken. Zoals de prachtige St. Eusebiuskerk en de historische kelders onder diverse winkelstraten. Wandel samen met de gids langs de meest markante plekken van de stad en luister naar zijn of haar boeiende vertellingen. Deze Citytour duurt circa twee uur en is ook als los arrangement te boeken bij Arnhem Excursies

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Professionele gids
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan