Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Tablet Game in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje -bedrijfsuitje

Enerverend groepsuitje of bedrijfsuitje waarbij teams het tegen elkaar gaan opnemen om de moordenaar te identificeren en een crimescene op te helderen. Met behulp van tablets worden locaties onthuld en wordt een route door het centrum van Arnhem afgelegd.

Avontuurlijk groepsuitje voor speurneuzen en Sherlocks!

De Sherlock Holmes Tablet Game van Arnhem Excursies is een city game waarbij teams op zoek gaan naar de moordenaar en het moordwapen. Er is recent iemand op gruwelijke wijze van het leven beroofd en het is jullie taak om zo snel mogelijk de dader te identificeren. Dat doen jullie door aanwijzingen na te trekken, de plaats delict te onderzoeken en tal van andere activiteiten die helpen om de moord op te lossen. Met behulp van tablets worden de locaties die een rol spelen aan elk team onthuld. Als een echt CSI-team trekken jullie met elkaar op om de tegenstander voor te zijn.

Jullie hebben anderhalf uur de tijd om zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen. Het identificeren van de dader en het moordwapen is uiteraard het hoofddoel van de hele onderneming. Wie is de beste ‘speurneus’? We hebben ook nog enkele foto-opdrachten in het programma verwerkt. Welk team creëert de meest realistische ‘crime scene’ en welk team schiet de meest ‘professionele’ teamfoto?

De finale

Jullie komen allemaal weer bij elkaar in een gezellig café voor de uiteindelijke analyse van jullie onderzoek. Het beste team met de juiste resultaten krijgt een prachtige prijs en daarna wordt geproost op de goede afloop.

Inclusief:
  • Eén tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een prachtige prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Deze City game als onderdeel van een volledig verzorgd bedrijfsuitje

Willen jullie deze City Game onderdeel uit laten maken van een compleet verzorgde dag in Arnhem? Dat kan altijd natuurlijk, inclusief een gezellig diner of een uitgebreide lunch. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan