Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit spelprogramma

Groepsthriller van de bovenste plank en een goed idee om jullie groeps-, bedrijfs- of vrijgezellenuitje een hele andere draai te geven! De Moordlunch is een ludiek toneelspel waarbij, tijdens een uitgebreide lunch, ieder vanuit zijn eigen rol de moord probeert op te lossen. Bepaal onder leiding van de dienstdoende rechercheur wie aan tafel echt zit te liegen en ontmasker samen de sinistere moordenaar.

Inclusief:
  • Inclusief uitgebreide lunch
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Toepasselijke kledij voor iedereen
  • Spannend script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Los een sinistere moordzaak op tijdens de Moordlunch van Arnhem Excursies

Het bloed ligt nog op de vloer, er is zelfs nog een krijtcontour te ontdekken van het slachtoffer dan net is afgevoerd naar het mortuarium. Jazeker, een macaber begin van een spannend toneelspel. Welkom bij het Moordlunch Event van Arnhem Excursies, de groepsthriller waarin iedereen een eigen rol speelt en samen tijdens een prachtig toneelspel de moordenaar gaat ontmaskeren.

Tijdens het diner zitten jullie met z'n allen aan tafel, met een goed geschreven script en in passende kledij. Onze dienstdoende rechercheur neemt het voortouw en begint met de eerste ondervraging. En zo komt iedereen aan de beurt......Ieder speelt zijn eigen rol, of het nou gaat om de arrogante advocaat of de flirtende prostituee. Jullie gaan niet weg voordat de moordenaar zijn of haar identiteit heeft prijsgegeven.

Klik hier of op het screenshot op de video 'Moordlunch' in Arnhem van Arnhem Excursies te bekijken.

Moordlunch (moordspel) in Arnhem, van Arnhem Excursies.

Meer over dit bijzondere groepsuitje

Geniet van een heerlijke middag vol spannende gebeurtenissen, sappige verhalen en sinistere anekdotes! Nu nog even die crimineel in de boeien slaan!. Wees niet bevreesd, onze gehaaide rechercheur zal zo nodig een snoekduik over tafel nemen om de boef in de kraag te vatten!

Drankarrangement

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie groepsuitje of bedrijfsuitje! Die zijn er niet! Want voor € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan