026 820 03 69
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch in Arnhem

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje

Samenvatting van dit spelprogramma

Moordlunch in Arnhem

Groepsthriller van de bovenste plank en een goed idee om jullie groeps-, bedrijfs- of vrijgezellenuitje een hele andere draai te geven! De Moordlunch is een ludiek toneelspel waarbij, tijdens een uitgebreide lunch, ieder vanuit zijn eigen rol de moord probeert op te lossen. Bepaal onder leiding van de dienstdoende rechercheur wie aan tafel echt zit te liegen en ontmasker samen de sinistere moordenaar.

Inclusief:
  • Inclusief uitgebreide lunch
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Toepasselijke kledij voor iedereen
  • Spannend script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Los een sinistere moordzaak op tijdens de Moordlunch van Arnhem Excursies

Het bloed ligt nog op de vloer, er is zelfs nog een krijtcontour te ontdekken van het slachtoffer dan net is afgevoerd naar het mortuarium. Jazeker, een macaber begin van een spannend toneelspel. Welkom bij het Moordlunch Event van Arnhem Excursies, de groepsthriller waarin iedereen een eigen rol speelt en samen tijdens een prachtig toneelspel de moordenaar gaat ontmaskeren.

Tijdens het diner zitten jullie met z'n allen aan tafel, met een goed geschreven script en in passende kledij. Onze dienstdoende rechercheur neemt het voortouw en begint met de eerste ondervraging. En zo komt iedereen aan de beurt......Ieder speelt zijn eigen rol, of het nou gaat om de arrogante advocaat of de flirtende prostituee. Jullie gaan niet weg voordat de moordenaar zijn of haar identiteit heeft prijsgegeven.

Klik hier of op het screenshot op de video 'Moordlunch' in Arnhem van Arnhem Excursies te bekijken.

Moordlunch (moordspel) in Arnhem, van Arnhem Excursies.

Meer over dit bijzondere groepsuitje

Geniet van een heerlijke middag vol spannende gebeurtenissen, sappige verhalen en sinistere anekdotes! Nu nog even die crimineel in de boeien slaan!. Wees niet bevreesd, onze gehaaide rechercheur zal zo nodig een snoekduik over tafel nemen om de boef in de kraag te vatten!

Drankarrangement

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie groepsuitje of bedrijfsuitje! Die zijn er niet! Want voor € 12,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Kan ik mijn rondleiding of uitje in Arnhem ook in een andere taal laten verzorgen?
Ja, dat kan zeker. Wij beschikken over een groot aantal gidsen en begeleiders die ook in een andere taal prima uit de voeten kunnen.
Ik wil een arrangement boeken, maar ik kom niet aan het minimum aantal deelnemers, kan ik dat uitje dan wel boeken?
Jazeker, dan kan nog steeds. Wij vragen dan wel dat u het minimum boekingsbedrag wat voor dat arrangement geldig is, aan ons overmaakt.
Waar in Arnhem starten de arrangementen van Arnhem Excursies?
De meeste arrangementen, rondleidingen en uitjes starten vanuit het centrum van Arnhem. Indien er een andere locatie gekozen is, krijgt u dat ruim van te voren van ons te horen.
Ik heb een speciale datum in gedachte voor mijn uitje, kan ik op elke datum boeken?
Wij controleren de door u opgegeven datum met de openingen in onze systemen. Zo kunnen wij exact vaststellen of de door u opgegeven datum mogelijk is voor dat specifieke arrangement. Mocht de door u opgegeven datum niet realiseerbaar zijn, dan krijgt u dat uiteraard z.s.m. van ons te horen.
Hoe laat kan ik het arrangement laten beginnen?
De op deze website opgenomen uren en tijden zijn indicaties. Om u zo flexibel mogelijk tegemoet te komen, is het programma samen met u vast te stellen, inclusief de tijd en de duur van sommige onderdelen. Mocht het echt niet anders kunnen, dan geven wij dit z.s.m. aan u door.
Mogen we ook gewoon bij een andere groep aansluiten?
Helaas, het door u gereserveerde uitje is exclusief voor uw groep samengesteld. Zo geldt dit ook voor andere groepen die een arrangement hebben georganiseerd. Uitwisseling van personen tussen groepen onderling tijdens de duur van de uitjes is dan ook niet realiseerbaar.
Gaan de arrangementen van Arnhem Excursies ook gewoon door bij slecht weer?
Jazeker, al onze uitjes en arrangementen kunnen ook worden gerealiseerd bij slecht weer. Wij regelen de noodzakelijke regenjassen en paraplu’s en andere beschermende maatregelen.
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Arnhem Excursies kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Arnhem Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor elk bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Arnhem Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen en organiseren van het (voor u) ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en de daarbij horende prijsconsequenties worden opgenomen.
Wanneer moet het door mij gekozen arrangement uiterlijk worden betaald?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst te worden voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan