Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Wedding Planner Tablet Game in Arnhem

Details over dit uitje

Speciaal vrijgezellenfeest voor alle vriendinnen

Samen met al je vriendinnen ga je in teams aan de slag om de huwelijksceremonie te redden. De teams strijden om de felbegeerde hoofdprijs, wie worden de beste weddingplanners van Nederland?

Er is nog van alles te regelen voor het aanstaande huwelijk!

Het is de dag voor het aanstaande huwelijk. Nu blijkt pas dat de ceremoniemeester nog vrijwel niets heeft gedaan. Aan jullie de taak om op stap te gaan door het centrum van Arnhem om op bepaalde locaties munten te verzamelen waarmee je de ring, de trouwjurk en allerlei andere ‘essentials’ kan kopen en kan afleveren op de feestlocatie of op het stadhuis. Jullie trekken er in teams op uit. Via de tablet krijgen jullie de verschillende locaties toegestuurd en moeten jullie daarna de snelste route bepalen.

Vrijgezellenfeest met een twist

Om het allemaal nog iets spectaculairder te maken, hebben we enkele virtuele figuren aan het spel toegevoegd, zoals de limousine chauffeur en de fotograaf. Kijk uit! Wanneer zij jullie zien kunnen zij het feest morgen wel eens flink verstieren en kunnen ze de zuurverdiende munten van jullie afpakken. Hou ze in de gaten en probeer ze te ontwijken!

Feestelijke eindceremonie

Iedereen komt weer bij elkaar in een gezellig café voor de ceremonie protocollaire van vandaag, het beste team heeft binnen de gestelde tijd de meeste items op de juiste plek weten af te leveren. Dus daar kan op geproost worden!

Er is ook een mannelijke variant van dit vrijgezellenfeest: The Hangover.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Eén tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan