Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Het leukste groepsuitje of bedrijfsuitje van Arnhem Excursies? Zeker weten! Ranking The Stars is de perfecte gelegenheid om iedereen in lachen uit te laten barsten. Het format van Tv wordt geheel op maat voor jullie georganiseerd, inclusief een prachtig decor en de juiste aankleding.

Organiseer Ranking The Stars tijdens jullie groepsuitje of bedrijfsuitje

Wie kent het niet? Ranking The Stars draait al enige seizoenen op de Tv en het blijft leuk! Deze gezellige quiz kan je nu ook voor je vrijgezellenuitje of groepsuitje organiseren. Wij nemen jullie mee naar een gezellige locatie in Arnhem waar onze quizmaster de vragen aan jullie voorlegt. Voordat we deze vragen stellen, krijgt iedereen een vragenlijst thuisgestuurd zodat we de quiz alvast kunnen voorbereiden. Wie kan goed overweg met zijn of haar schoonmoeder? Hoeveel paar schoenen hebben jullie eigenlijk in de kast staan en wat zegt dat eigenlijk over die persoon? Gewoon, een paar vragen om iedereen een beetje beter te leren kennen dus. De quiz wordt in teams of koppels gespeeld op basis van een aantal spelronden:

Ronde 1 & 3

Wie kent wie echt goed? De quizmaster stelt diverse meerkeuzevragen en open vragen. We zullen geregeld een muziekfragment ten gehore brengen, wat zal leiden tot een sfeervolle ambiance. Weten jullie wat de anderen vroeger wilde worden of met wie ze wel eens een beschuitje zouden willen eten? Of je het nou weet of niet.. het gaat sowieso onthuld worden!

Ronde 2 & 4

Aan de hand van de vooraf ingevulde lijsten hebben wij berekend hoe hoog jullie stuk voor stuk geklasseerd zijn per kwestie. Tijdens de quiz dienen jullie in te schatten hoe de groep ‘gerankt’ heeft en daarna nodigt de quizmaster een team uit om hun antwoorden te motiveren. Oei… zie jezelf hier maar eens uit te redden! Hilariteit gegarandeerd!

Na afloop worden de behaalde punten razendsnel bij elkaar opgeteld en kunnen jullie je opmaken voor een feestelijke prijsuitreiking! Vergaart uw team eeuwige roem?

Inclusief:
  • Enthousiaste Quizmaster
  • Prachtige prijs voor de winnaar of het winnend e team
  • Toplocatie in centrum Arnhem
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Ranking The Stars drankarrangement

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie Ranking The Stars evenement! Die zijn er niet! Want voor € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan