Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Step Speurtocht in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje -bedrijfsuitje

lunch gps tocht borrel

Het is nog net geen dropping, maar jullie gaan wel zelf je route bepalen tijdens deze steptocht. Jullie krijgen alleen wat GPS-coördinaten en moeten aan de hand van diverse uitdagende opdrachten de finish zien te bereiken, jazeker, op een échte kickbike dus!

Met elke kick een stap in de goede richting

Nadat iedereen is gearriveerd en de instructies van onze begeleiders in ontvangst zijn genomen, droppen we jullie ergens in het centrum, waarna jullie in groepen van maximaal 8 personen de route gaan bepalen met behulp van GPS. Nou is dat allemaal heel leuk en aardig, die moderne technologie, maar welke straatjes en steegjes moeten jullie nemen om op een specifieke locatie te arriveren? Naast het uitvoeren van de diverse opdrachten is dit alleen al één van de uitdagingen, buiten het feit dat je ook nog rechtop moet blijven staan op die sportieve kickbike!

Meer over dit groepsuitje

De GPS Speurtocht Arnhem neemt jullie mee langs de mooiste monumenten van de stad. Ondertussen train je je linker- of rechterbeen en test je je ruimtelijk inzicht. Het winnende team krijgt na afloop de unieke hoofdprijs! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Sportieve steps
  • 1 drankje
  • Kleine voor onderweg
  • GPS dropping met vragen / opdrachten
  • GPS per team
  • Prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Combineer dit groepsuitje met een uitgebreid diner of een lekkere lunch

Dit is nou echt zo'n uitje dat je gewoon kan combineren met allerlei andere arrangementen van Arnhem Excursies of gewoon met een uitgebreid diner of een stevige lunch. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan