Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Tablet Game Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit spelprogramma

Groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenuitje op een speciale manier vorm geven? Wat dacht je van een spannende en uitdagende ‘oudoor city game’ waarbij iedereen wordt getest op doorzettingsvermogen, inventiviteit en crimineel talent? De Crime City Tablet Game is een echte outdoor City Game waarbij teams gaan strijden om de felbegeerde hoofdprijs.

Ontdek de Crime City Tablet Game groepsuitje

De stad Arnhem is voor jullie groepsuitje officieel uitgeroepen tot Crime City. Jullie gezelschap wordt opgedeeld in teams die samen kluizen gaan kraken en banken gaan beroven. De doelen worden via de tablets aan jullie doorgegeven maar let op! De andere teams kunnen de door jullie verdiende buit stelen als ze jullie weten te omsingelen en er zijn ook ‘Motherf*&^% Cops’ in de buurt die jullie team kunnen arresteren. Dus dat betekent snel handelen, van locatie naar locatie lopen in een flink tempo en alvast wat verkenners vooruit sturen om de boel in de gaten te houden.

Meer over dit uitdagende outdoor groepsuitje

Tijdens deze ‘outdoor city game’ draait het dus vooral om teambuilding en om goed de omgeving in de gaten te houden. Gedurende het spel hebben jullie ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, zodat je precies weet wanneer je team een tandje bij moet schakelen. We sluiten de game af met een drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig café. Ondertussen kan je dat criminele machogezicht weer uit de plooi trekken…

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • GPS Tablets
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Combineer deze City Game met een lekkere lunch of diner

Even lekker eten na afloop van deze city game? Wij weten de beste restaurants van Arnhem voor jullie te vinden, dus bespreek jullie wensen op dit gebied met onze medewerkers.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan