Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Grote Sportquiz in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje -bedrijfsuitje

Voor kenners van de sport in het algemeen en grote sportevenementen in het bijzonder, voor iedereen die in hogere sferen wilt komen met verrassende vragen en prachtige geluidsfragmenten uit de nieuwe en oude sportdoos van Arnhem Excursies. Teams spelen tegen elkaar om de felbegeerde Sportquiz

Zet je groepsuitje extra feestelijk op de kaart met de Grote Sportquiz

Zijn jullie een beetje sportgek en hebben jullie zin in een gezellig feest met vrienden of vriendinnen? Of wil je je collega's wel eens aan een echte test onderwerpen? Tijdens de Grote Sportquiz gaan jullie het in teams tegen elkaar opnemen. De quiz zal voor het overgrote deel in het teken staan van Nederlandse sporters en Nederlandse sportprestaties. De Elfstedentocht, het WK Voetbal, de Olympische Spelen, alle grote evenementen komen tijdens de quiz voorbij!

Sfeerverhogende Quiz - polonaises en gejuich zijn niet verboden!

Een gezellige competitie, leuke vragen en bovendien een superenthousiaste quizmaster die alles aan elkaar, op elkaar en in elkaar praat. Om de sfeer te verhogen hebben we nog enkele andere rondes bedacht. Wat dacht je van het mooie onderdeel ‘Nederlandse sporters raden’ en ook de ronde ‘petje op, petje af’ mag natuurlijk niet ontbreken.

De team zullen uiteindelijk onderling gaan strijden om de felbegeerde hoofdprijs tijdens de bloedstollende finale. Wie mag zich kronen tot de enige echte Mart Smeets van het gezelschap?!

Inclusief:
  • Trofee!
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Beeld & geluidsfragmenten
  • Oranje-attributen
  • Een prijs voor de winnaar
  • Te boeken op de door gewenste dag en tijdstip!

Deze Sportquiz als onderdeel van een volledig verzorgd bedrijfsuitje of groepsuitje

Willen jullie deze Quiz onderdeel uit laten maken van een compleet verzorgde dag in Arnhem? Dat kan altijd natuurlijk, inclusief een gezellig diner of een uitgebreide lunch. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan