Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van Holland Dinerspel in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje of bedrijfsuitje in Arnhem

Ik hou van Holland Dinerspel in Arnhem

Een bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest in Arnhem organiseren? Dat doe je dus gewoon met Ik Hou van Holland van Arnhem Excursies. Je kent het van Tv en het is nu gewoon pal in Arnhem te organiseren. Uniek dus! Wij nemen jullie mee naar een prachtig gedecoreerde ruimte in Arnhem voor een topquiz inclusief 3-gangen diner!

Ik Hou van Holland voor extra gezelligheid in Arnhem!

Een melige quiz vol leuke spelrondes, een enthousiaste quizmaster, een passend Ik Hou van Holland decor, nu alleen de deelnemers nog! Welkom bij het Ik Hou van Holland Dinerspel, een spel vol vrolijkheid en vertier. Is er een rad van fortuin? Gaan we namen raden? Spelen we geen ja geen nee? En zijn er leuke muziekvragen? Natuurlijk! Al die vrolijke quizrondes komen ook nu weer voorbij.

Tussen de bedrijven door genieten jullie van een overheerlijk 3-gangen diner, het ultieme culinaire intermezzo! Wat wordt er gegeten? Misschien wel de echte Hollandse pot, speciaal geselecteerd voor alle lekkerbekken! En als jullie dan toch die champagne willen ontkurken… wij houden je zeker niet tegen!

Prima begin van een avondje stappen met vrienden of collega's
Dit is natuurlijk een prima avondarrangement om een avondje stappen feestelijk in te luiden. Voor een personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Arnhem helemaal ideaal.

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Mooi Ik Hou van Holland decor
  • Rad
  • Leuke kostuums en oranje attributenLeuke prijs voor het winnende team
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Arnhem
  • Elke avond te boeken bij Arnhem Excursies!

Beleef dit uitje nu met korting:

10 - 14 personen € 57,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 52,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor dit avondarrangement! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee tijdens Ik Hou van Holland.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan