Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Culinaire Fotopuzzeltocht in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje of bedrijfsuitje in Arnhem

Culinaire Fotopuzzeltocht in Arnhem

Op zoek naar een leuk avontuur in Arnhem voor jullie bedrijfsuitje, personeelsfeestje of avondje uit met familie of vrienden? Deze culinaire fotopuzzeltocht is het ideale teambuilding avontuur om de stad te ontdekken en te genieten van de lekkerste gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants.

Ontdek de altijd gezellige Culinaire Fotopuzzeltocht van Arnhem Excursies

Hoe ontdek je de binnenstad op een leuke, originele manier? En hoe breng je wat competitie tot stand en hoe kan je ook nog lekker eten in verschillende restaurants? Dit waren onze afwegingen toen we dit uitje bedachten. Het antwoord hierop is een stadsavontuur met specifieke foto-opdrachten en teams en koppels die het tegen elkaar gaan opnemen.

De teams komen tijdens de puzzeltocht terecht in drie verschillende horeca-etablissementen voor weer een andere verrukkelijk gerecht. De opdrachten moeten natuurlijk wel zorgvuldig worden uitgevoerd, dus niet alleen maar selfie's of foto’s van alle Arnhemse schonen…!

Jullie gezelschap wordt opgesplitst in teams van maximaal 8 personen en op pad gestuurd om diverse fotografische opdrachten uit te voeren. Onderweg zal elk team in diverse restaurants een hapje eten en in het laatste restaurant worden de gemaakte foto’s bekeken en zullen we weten welke groep de uiteindelijke hoofdprijs in ontvangst mag nemen. Onderstaande tijdspad is indicatief, dit avondarrangement kan geheel op maat worden georganiseerd. Veel plezier!

Programma-indicatie:

16.00 - 16.30 Ontvangst en programma uitleg
16.30 - 18.00 Puzzeltocht deel 1
18.00 - 18.45 Voorgerecht
18.45 - 19.45 Puzzeltocht deel 2
19.45 - 21.30 Hoofd- en nagerecht

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 3-gangen diner
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • CD met alle foto's
  • Teambuilding gegarandeerd!
  • Elke avond te boeken bij Arnhem Excursies!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan