Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Onder de Arnhemers stadsspel

Details over dit uitje

Samenvatting van dit spelprogramma

Onder de Arnhemmers is een 3,5 uur durende speurtocht door de binnenstad van Arnhem waarin we jullie in teams op ludieke wijze kennis laten maken met echte lokale Arnhemse gebruiken en gewoonten. Door speciale opdrachten te volbrengen tijdens de speurtocht, ontdekken jullie de stad van A tot Z. Combineer jullie groepsuitje of bedrijfsuitje met deze originele speurtocht door de binnenstad van Arnhem!

Inclusief:
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • 2 drankjes
  • Enthousiaste begeleiding
  • voor onderweg
  • Teambuilding
  • Op elke dag te boeken bij Arnhem Excursies

Groepsuitje organiseren? Ontdek Arnhem op een originele manier!

Geniet van lokale hapjes, maak ondertussen een heerlijke wandeling vol verrassingen door de binnen stad van Arnhem om na afloop op feestelijke wijze de speurtocht te besluiten in een gezellig café of op een lekker terras. Onder de Arnhemmers is een speurtocht voor liefhebbers van de lokale cultuur. In teams of koppels gaan jullie op pad met een stadskaart en een opdrachtenboekje.

Misschien zullen jullie zo af en toe de hulp van de bewoners, de middenstanders of de kroegbazen moeten inroepen om de opdrachten goed te kunnen volbrengen! Geniet tussendoor van een lokaal gebrouwen biertje in combinatie met een heerlijke Arnhemse .

Na afloop blaas je even uit op een lekker terras of in een gezellig café. Deze speurtocht is uitstekend geschikt om de originele Arnhemse sfeer te proeven, voor een snufje 'couleur locale', om het zo maar te zeggen.

Combineer deze speurtocht met een lekkere lunch of een uitgebreid diner

Even lekker lunchen of dineren na afloop van deze speurtocht? Wij weten de beste restaurants van Arnhem voor jullie te vinden. Bespreek je wensen op dit gebied met onze medewerkers.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan