Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pokeravond met pokerworkshop in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

Pokeravond met diner in Arnhem

Houden jullie van een beetje bluffen tijdens jullie vrijgezellenfeest? Tijdens deze pokeravond kom je geheel aan je trekken, je krijgt les van een echte professional en jullie gaan ook nog even dineren in een voortreffelijk restaurant.

Inclusief:
  • 3 uur pokerplezier
  • Maximaal 10 deelnemers per tafel
  • Professionele poker chips
  • Spelkaarten
  • Professionele pokerleraar
  • Mooi cadeau voor de winnaar (of voor de vrijgezel)
  • Een uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

17.00 - 20.00 Pokerworkshop

Pokeren online spelen? Samen met vrienden of vriendinnen is het veel leuker! Bovendien zie je gelijk wie van je vrienden echt goed kan bluffen. Op een schitterende locatie in het centrum van Arnhem worden de pokertafels opgesteld waarna jullie eerst een korte stoomcursus pokeren voor gevorderden krijgen van een echte professional. Eentje die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Alle tactieken komen uitgebreid aan bod zodat jullie hopelijk vanavond voor eens en altijd het spel in de vingers krijgen! Geniet ondertussen van een lekker hapje en drankje en ga gelijk door naar de grote pokerwedstrijd van deze avond.

Let op! Maximaal 10 personen per pokertafel.

20.00 - 22.00 Vrijgezellendiner

Na de climax van de pokerworkshop gaan jullie aan tafel voor een verrukkelijk diner. Tijdens het diner kunnen de zonnebrillen weer worden afgezet en kan je je pokerface laten varen. Aansluitend kan altijd nog een gezellige kroegentocht worden georganiseerd!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie vrijgezellenfeest! Die zijn er namelijk niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies

Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan