Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Fietspuzzeltocht in Arnhem

Details over dit uitje

Teams gaan op de fiets op pad door en rondom het centrum van Arnhem naar steeds andere locaties die worden onthuld per GPS, locaties die ook bekend worden gemaakt door het oplossen van soms boeiende en dan weer verrassende puzzelvragen.

Fietsen met een doel!

Een beetje rondcrossen op je ijzeren ros is altijd leuk, maar tijdens jullie groepsuitje willen jullie natuurlijk een doel voor ogen hebben. Arnhem Excursies organiseert zowel kleine als grotere gezelschappen een speciale GPS Fietspuzzeltocht. Aan de hand van opdrachten en vragen ontdekken jullie telkens weer een andere locatie waar jullie heen zullen moeten fietsen. In groepen van maximaal 8 personen brengt onze GPS-ontvanger jullie (hopelijk) naar het eindpunt! Onderweg wordt gepauzeerd om de beentjes enige rust te geven.

Fietsen met een competitief elementje

Dus dat wordt zo goed mogelijk de puzzels zien op te lossen om daarna weer naar een nieuwe locatie te kunnen fietsen. Uiteindelijk komt iedereen weer bij elkaar in een gezellig café om de prijsuitreiking voor deze fietspuzzeltocht bij te wonen. Het beste team heeft binnen de gestelde tijd alle puzzels opgelost en heeft de juiste route gereden.

Inclusief:
  • Ontvangst
  • Programma uitleg
  • Uitleg GPS
  • GPS dropping met vragen / opdrachten
  • Fietsen
  • 2 drankjes
  • Gezellige prijsuitreiking
  • Gezellige prijsuitreiking Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Deze Fietspuzzeltocht als onderdeel van een volledig verzorgd bedrijfsuitje of groepsuitje

Willen jullie deze fietstocht onderdeel uit laten maken van een compleet verzorgde dag in Arnhem? Dat kan altijd natuurlijk, inclusief een gezellig diner of een uitgebreide lunch. Bespreek jullie wensen met onze medewerkers.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan