Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strijd in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje -bedrijfsuitje

strijd in arnhem

Noem het een strijdvaardige speurtocht, een 'battle' tussen speurneuzen, een ontdekkingsreis door Arnhem, de Strijd in Arnhem wordt gespeeld tussen teams die tijdens hun wandeltocht allerlei puzzels moeten oplossen en hoe dan ook allerlei avonturen onderweg zullen beleven

Welk team ontdekt de snelste route naar de finish?

Ontdek Arnhem van top tot teen en ga in teams lekker op stap langs alle bezienswaardigheden. Bij elke bijzondere plek ligt er weer een andere uitdaging op jullie te wachten. De enige manier om jullie route te vervolgen is om de opdrachten en puzzels zo goed mogelijk op te lossen. Deze puzzels gaan over de monumenten en bijzondere hotspots van de stad. Maar het kan evenzogoed over een grappig detail gaan waar geen enkele voorbijganger op let.

Natuurlijk doet iedereen zijn best om als beste uit de bus te komen, dus niet verdwalen, alle vraagstukken zo compleet mogelijk oplossen en je fantasie gebruiken. En niet afkijken, delibereren met de tegenpartij of samen met het andere team op een zonnig terras gaan zitten!

De finale en de eindceremonie

Geniet van een enerverende speurtocht, een echte strijd in Arnhem en hoor van de strenge doch rechtvaardige jury verklaren welk team zich er met een Jantje van Leiden....uhh...Jantje van Arnhem vanaf heeft gemaakt. Na afloop kan je de tegenpartij die hopeloos verdwaald is geraakt nog altijd even fijn jennen! En genieten van een lekker drankje natuurlijk.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Kleine voor onderweg
  • Routebeschrijving en opdrachten
  • 1 drankje
  • Teambuilding
  • Prijs voor beste team of koppel
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan