Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Tablet Dinner Game in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

Crime dinner

's-Avonds een energiek outdoor event organiseren voor jullie vrijgezellenfeest? Maar wil je tussendoor ook nog lekker eten? Speel Crime City, een hypermoderne virtuele game waarbij gebruik wordt gemaakt van tablets om je weg te bepalen door het centrum van de stad. Bovendien bezoeken jullie ook nog een paar heerlijke restaurants waar de lekkerste gerechten op jullie wachten.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • GPS Tablets
  • Gegarandeerde teambuilding
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Hét spannende, smakelijke en sensationele event voor elk vrijgezellenfeest!

De stad Arnhem is voor jullie vrijgezellenfeest officieel uitgeroepen tot Crime City. Jullie gezelschap wordt opgedeeld in teams die samen kluizen gaan kraken en banken gaan beroven. De doelen worden via de tablets aan jullie doorgegeven maar let op! De andere teams kunnen de door jullie verdiende buit stelen als ze jullie weten te omsingelen en er zijn ook 'Motherf*&^% Cops' in de buurt die jullie team kunnen arresteren. Dus dat betekent snel handelen, van locatie naar locatie lopen in een flink tempo en vast wat verkenners vooruit sturen om de boel in de gaten te houden.

Uiteraard hebben jullie niet volledig vrij spel. De politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid. Wanneer jullie gepakt worden moet je ze omkopen met jullie zuurverdiende buit. Houd dus goed contact via de portofoons, zodat je de buit zo snel mogelijk ziet groeien en gevaren tijdig signaleert.

Programma van dit vrijgezellenfeest

We verwelkomen jullie rond 18.30 uur eerst in een gezellig restaurant om alvast te genieten van het voorgerecht en om het spel uit te leggen en de teamverdeling te maken. Na het spel komen we weer bij elkaar voor de prijsuitreiking en het hoofd- en nagerecht. Het beste team heeft laten zien dat het over voldoende doorzettingsvermogen en inventiviteit beschikt om de tegenstanders te verpletteren! En dan is het nu misschien nog tijd voor die onnavolgbare kroegentocht!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie vrijgezellenfeest! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies

Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan