Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vrolijke Franse Avond in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje of bedrijfsuitje in Arnhem

Ah oui, la douce France, la campagne, la cuisine! Jullie hoeven geen francofielen te zijn om te genieten van deze Vrolijke Franse Avond van Arnhem Excursies, maar het helpt wel. Dit is een gelegenheid voor elk familiereünie, vrijgezellenfeest, huwelijksfeest of zomaar een avondje uit met vrienden en vriendinnen. Een avond gevuld met exclusieve Franse lekkernijen, een gezellige stadswandeling, de lekkerste wijnen en een uitgebreid diner in een Franse brasserie. Nog meer genieten dus!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding tijdens stadswandeling
  • Proeven van diverse Franse wijnen
  • Professionele gids
  • Uitgebreid luxe 3-gangen diner in een Franse Brasserie
  • Elke avond te boeken bij Arnhem Excursies!

15.00-17.00 uur Begin de avond met een heerlijke wijnproeverij

Droog, zoet, aroma's van frambozen en bramen, gecomplementeerd door tonen van chocolade, zoete specerijen en vanille, een volle body, erg geconcentreerd met een elegante afdronk. Santé! Onze vinoloog vertelt jullie in kleuren maar vooral in geuren over de diverse wijnen die jullie deze avond tot je nemen. Bij elke smaak is een bijzonder verhaal te vertellen.

17.00-18.00 uur Ga op stap samen met onze gids door de binnenstad van Arnhem

Dan wordt het tijd voor een gezellige stadswandeling samen met onze professionele gids die jullie van alles vertelt over de historie van Arnhem. Misschien nog even vragen of de stad last heeft gehad tijdens de Franse overheersing rond 1800.

18.00-20.30 uur Sluit de avond af in een echte Franse Brasserie

De avond wordt afgesloten met een gezellig diner in een echte Franse Brasserie, waar de Chef de Cuisine de Franse keuken tot in de finesses beheerst. Bon appétit! Mais Oui, la douce France!

Bovenstaande tijdsschema is indicatief

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor dit avondarrangement! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee tijdens het diner.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan