Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou Van Holland Lunch in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

Polonaise, lachsalvo's en vooral flink feesten!Ik Hou van Holland is altijd een toepasselijk evenement om van jullie vrijgezellenfeest iets speciaals te maken. Combineer Ik Hou van Holland met een heerlijke lunch en die vrijgezellenparty kan gewoon niet meer stuk!

De Ik Hou van Holland Lunch voor een zeer feestelijk vrijgezellenfeest

Welke BN-er heeft onlangs weer en poliep voor z’n kiezen gehad (het houd maar niet op) en welke carnavalskraker staat inmiddels op nummer 1? Beleef de leukste quiz van Nederland in het hart van Arnhem samen met vrienden of vriendinnen! Net als het gelijknamige programma spelen jullie Ik Hou van Holland in een prachtig decor. Onze quizmaster stelt de leukste vragen en laat ook geregeld wat feestelijke muziek door de ruimte schallen. Tussen de bedrijven door genieten jullie van een uitgebreide lunch en een drankje.

Organiseer dit vrijgezellenfeest op maat

Natuurlijk kan je bij Arnhem Excursies ook het Ik Hou van Holland Diner organiseren. Daarnaast is er ook nog zoiets als De Jongens tegen de Meisjes, dat ken je vast ook wel van Tv. Leuk om de twee groepen (jongens en meiden) eens tegen elkaar te laten spelen met de gom en de bruid in beide teams.

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen lunch
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Arnhem
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie groepsuitje of bedrijfsuitje! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres waar jullie komen.

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies

Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan