Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz Dinerspel in Arnhem

Details over dit uitje
Pubquiz-dinerspel

's-Avonds een leuk groepsuitje of bedrijfsuitje in Arnhem organiseren? De Pubquiz van Arnhem Excursies is altijd goed voor daverende lachsalvo's en onnavolgbare teambuilding! Welkom in een gezellig restaurant in het centrum van Arnhem waar jullie het in teams tegen elkaar opnemen en gaan strijden om de felbegeerde hoofdprijs. Muzikale vragen, hints, alles komt tijdens deze gezellige quiz voorbij. Bovendien eet je er nog voortreffelijk bij ook!

Inclusief:
  • Superenthousiaste quizmaster
  • Leuke geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een prachtige prijs voor het winnende team 3-gangen diner in een privéruimte van een restaurant.
  • Elke avond te boeken bij Arnhem Excursies!

Stress verlagen? Reserveer deze PubQuiz voor een avondje fun en vertier!

Geniet van een eersteklas 3-gangen diner en speel ondertussen de leukste quiz van Arnhem. Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams, de jongens tegen de meisjes of de ene bedrijfsafdeling tegen de andere, jullie mogen het zelf zeggen. Samen met je teamleden gaan jullie strijden om de felbegeerde hoofdprijs van deze avond (verrassing!!!).

Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende muziekfragmenten en tijdens het spelonderdeel ‘Hints’, waarin je alleen de antwoorden aan elkaar in eigen lichaamstaal moet zien uit te beelden, is de lach tijdens deze avond verzekerd!

Teambuilding op en top!

Stressverlagende lachsalvo's en waanzinnige teambuilding worden tijdens deze PubQuiz standaard geleverd. Een bijzonder geschikt avondarrangement dus voor iedereen die van spontane 'high-fives' houdt!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan