Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Creatieve Cupcake Cursus in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Groepsuitje met vriendinnen organiseren? Even gezellig wat lekkere gebakjes maken, dat doe je dus tijdens de Creatieve Cupcake Cursus van Arnhem Excursies. We hebben diverse vormpjes, ingrediënten en lekkernijen voor jullie klaar staan om echt creatief aan de slag te gaan.

Groepsuitje voor echte liefhebbers van baksels en versieringen

Van die lekkere gebakjes, je kent ze wel, een soort cakeje maar dan net even anders en leuk versiert. Leer hoe je de lekkerste en mooiste cupcakes bereidt samen met een echte cupcake professional, een chef die elke dag zijn of haar oven op temperatuur houdt. Gebruik verschillende vormpjes en ingrediënten om iets unieks te creëren. Een scheutje chocola hier, een lepeltje suiker daar, een cupcake vereist een zorgvuldige afstemming van ingrediënten.

Neem alle creaties gewoon mee naar huis

Gaan jullie voor de romig goedgevulde cupcake, of de hartige smulbare variant? Na afloop nemen jullie alle creaties mee naar huis en is de finale voor thuis: het laten proeven van de gebakjes door vriend of vriendin, kijken of ze echt zo lekker smaken! Na deze workshop hebben jullie in ieder geval voldoende ideeën en receptuur in huis om de kunst van het 'cupcaken' zelf te prolongeren!

De workshops van Arnhem Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Alle ingrediënten en keukengereedschap aanwezig
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan