Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Kolonisten van Arnhem Tablet Game

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

kolonisten

Uitdagende OUTDOOR city game gebaseerd op het populaire Kolonisten van Catan waar ieder groepsuitje een stuk avontuurlijker van wordt! Teams gaan net als in het bordspel een kolonie proberen te vestigen door grondstoffen te plunderen en andere spelelementen slim in te zetten. Met behulp van tablets krijgen de teams diverse locaties door waar iets te halen is.

Beleef een uitdagend groepsuitje met vrienden of collega’s

De Kolonisten van Catan is een zeer populair spel, al jaren eigenlijk. Bij Arnhem Excursies kunnen jullie dit spel nou gewoon in het centrum van Arnhem spelen! Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt tablets mee om het spel te kunnen spelen en om diverse locaties in de stad te kunnen achterhalen. Net zoals bij het originele bordspel, hebben jullie de mogelijkheid om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en hele gebieden in Arnhem te plunderen.

Meer over de Kolonisten van Arnhem

Door te lopen door de stad worden verschillende locaties zichtbaar waar grondstoffen te halen zijn. Daarnaast hebben we nog enkele andere verrassingen aan het spel toegevoegd. Zo kun je handelen met fictieve handelaren in het spel en samenwerken met andere teams. Bovendien staan er ook nog wat foto-opdrachten voor jullie klaar zodat onze jury uiteindelijk kan verifiëren welk team het ’t beste ervan af heeft gebracht. Het spel wordt feestelijk afgesloten in een gezellig café waar de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

Inclusief:
  • Tablets voor elk team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Eén drankje tijdens de prijsuitreiking
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Combineer De Kolonisten van Arnhem met een lekkere lunch of diner

Even lekker wat eten na afloop van het spel? Wij weten de beste restaurants van Arnhem voor jullie te vinden, dus bespreek jullie culinaire wensen met onze medewerkers.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan