Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Schilderworkshop in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Willen jullie samen met andere leerlingen, vrienden, familie of collega's leren schilderen en even lekker creatief bezig zijn? Deze Schilderworkshop van Arnhem Excursies leert jullie de basisbeginselen en geeft genoeg inspiratie om zelfstandig verder te kunnen. Onder enthousiaste begeleiding gaan jullie een portret, stilleven of landschap maken.

Portretten of vingerverven? Reserveer deze creatieve schilderworkshop

Met de volledige schoolklas leren schilderen of samen met wat liefhebbers? Deze schilderworkshop kan op maat worden aangepast aan jullie wensen. Op basis van het niveau van de deelnemers wordt de workshop georganiseerd. De workshop staat onder de inspirerende begeleiding van een professional die op enthousiaste en boeiende wijze van alles weet te vertellen over de schildertechniek van toen en van nu. Na een inleiding gaan jullie allemaal aan de slag om jullie talenten verder te ontwikkelen.

Schilderen is een zeer individueel ambacht, je kan er al je eigen ideeën in kwijt. Of je nu van abstracte schilderskunst houdt of van realistische, tijdens deze workshop leer je de penseel op de juiste wijze te hanteren.

De workshops van Arnhem Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Inclusief:
  • Welkomstdrankje
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materiaal, schildersezel, verf etc..
  • Locatie hartje Arnhem
  • Op elke dag en op elk tijdstip te boeken bij Arnhem Excursies!

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan