Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Bodypainting in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

workshop bodypainting in arnhem

Ludiek vrijgezellenuitje of groepsuitje organiseren in het centrum van Arnhem? Wat dachten jullie van de altijd leuke Bodypainting workshop van Arnhem Excursies? Leuk ook om de aanstaande bruid of gom eens lekker in te kleuren zodat deze een beetje opvalt tijdens die nachtelijke kroegentocht! Sneller te zetten dan een tattoo en de verf is altijd weer afwasbaar, een aardige bijkomstigheid. Creatief, een tikkeltje exotisch soms maar altijd kleurrijk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding/ ervaren bodypainter
  • Verf, penselen, sponsjes en andere materialen
  • Koffie en thee
  • Hapjes gedurende de workshop
  • Fotoshoot
  • CD met foto’s nagestuurd
  • Glaasje prosecco na afloop
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Verfraai het lichaam van je vriend of vriendin

Bedenk zelf een thema om een bodypaint te zetten en ga aan de slag met penselen en spuitbussen om een kleurrijk geheel te ontwerpen. Bij bodypainten maak je gebruik van de natuurlijke vormen van het menselijk lichaam. Dat is een prachtige theorie natuurlijk maar het leukste is natuurlijk om zelf aan de slag te gaan. Tijdens de workshop maken jullie gebruik van al het gereedschap dat de professionele bodypainter tegenwoordig tot zijn of haar beschikking heeft.

Uiteraard wordt iedereen apart gefotografeerd en kan er ook een leuke groepsfoto worden gemaakt. De foto's krijgen jullie op CD toegestuurd. Na afloop wordt onder het genot van een glaasje prosecco pas echt duidelijk welke artiest zijn of haar beste beentje heeft voorgezet en wie van jullie nog even niet onder de douche wilt!

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen deze workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan